Wanneer je de winkel binnenloopt op zoek naar draadloze oordopjes kan het aanbod soms nogal overweldigend zijn. De schappen liggen vol met verschillende merken die met elkaar concurreren en de modellen volgen zich ook in rap tempo op. 

De vergelijking tussen de producten die jij als consument moet maken, vergt daarom ook steeds meer tijd en bij gebrek aan kennis is het lastig om te bepalen welk product het beste bij jou past. Niet iedereen is tech savvy en kan altijd van de laatste trends of technische ontwikkelingen op de hoogte zijn. Wij willen je hier graag bij helpen en vergelijken Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 met elkaar op punten die belangrijk zijn om op te letten, zodat jij weet wat de producten inhouden en je beter kunt begrijpen welke het beste bij je past voor het doel dat jij voor ogen hebt.

Wat betreft de vergelijking tussen Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3, welke van deze twee past het beste bij jou? Dit heeft vooral te maken met de specificaties van beide producten. Wij vertellen jou wat de verschillen en de overeenkomsten zijn en wat de specificaties inhouden, zodat de keuze makkelijker wordt voor jou.

Wanneer jij uiteindelijk de keuze hebt gemaakt tussen Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3, wil jij natuurlijk ook weten waar je deze voor de beste deal kunt kopen. Wij hebben dit ook voor je bekeken door verschillende webshops met elkaar te vergelijken. De webshop met de beste deal vind je hier, zodat jij snel en gemakkelijk jouw product kunt bestellen voor een goedkope prijs.

Apple AirPods ProSony WF-1000XM3
Bekijk reviews & prijzen (link)Bekijk reviews & prijzen (link)

Vergelijk hier Apple AirPods Pro & Sony WF-1000XM3: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Producten worden voortdurend ontwikkeld met modernere technologieën. Elke fabrikant heeft zijn eigen ingenieurs, dus hierdoor zullen er altijd verschillende versies van een bepaald product op de markt verschijnen. De een gaat langer mee en heeft een strakker design, waar de ander meer hightech is. Dit beïnvloedt uiteindelijk de prijs van Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 voor welke ze in de winkel liggen.

Bekijk hieronder de vergelijking tussen Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 waarin de voor- en nadelen per product worden opgesomd. Wanneer je voor jezelf nagaat wat jij van het product verwacht en vervolgens naast deze vergelijking legt, weet jij waar jouw persoonlijke voorkeur ligt.

Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 worden hieronder apart van elkaar belicht. Per product vind je hier de plus- en minpunten. Interesse om Apple AirPods Pro of Sony WF-1000XM3 aan te schaffen? We voorzien je hieronder van enkele goedkope aanbieders waar je een mooie deal kunt pakken.

Productomschrijving Apple AirPods Pro

De Apple AirPods Pro zijn draadloze in-ear oordopjes die ontworpen zijn om een ongekende luisterervaring te bieden. De AirPods Pro zijn uitgerust met actieve ruisonderdrukking, zodat je je helemaal kunt concentreren op je muziek of telefoongesprekken, zonder afleiding van omgevingsgeluiden. Met de transparantiemodus kun je snel en eenvoudig schakelen tussen ruisonderdrukking en het horen van je omgeving, zodat je kunt horen wat er om je heen gebeurt wanneer dat nodig is.

De AirPods Pro worden geleverd met drie maten siliconen oordopjes, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw oren. De oordopjes zijn ook zweet- en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor tijdens het sporten of het luisteren naar muziek in vochtige omstandigheden.

De AirPods Pro bieden een uitstekende geluidskwaliteit met diepe bassen en heldere hoge tonen. Ze zijn uitgerust met een adaptieve EQ die zich automatisch aanpast aan de vorm van je oren voor een nog betere geluidservaring. De oordopjes hebben ook een ingebouwde microfoon die gebruikmaakt van geavanceerde signaalverwerking om achtergrondgeluiden te filteren en je stem helderder te maken tijdens telefoongesprekken.

De AirPods Pro kunnen worden bediend met tikjes op de oordopjes, waardoor je gemakkelijk muziek kunt afspelen, pauzeren, nummers kunt overslaan of telefoongesprekken kunt aannemen of beëindigen. Je kunt ook Siri activeren met een enkel tikje op de oordopjes en vragen stellen of opdrachten geven zonder je iPhone te hoeven pakken.

De AirPods Pro worden geleverd in een compacte oplaadcase die draadloos kan worden opgeladen met een Qi-gecertificeerde oplader of via de Lightning-poort. De oplaadcase biedt tot 24 uur batterijduur voor de AirPods Pro en zorgt ervoor dat je oordopjes altijd klaar zijn voor gebruik, waar je ook bent.

Productomschrijving Sony WF-1000XM3

De Sony WF-1000XM3 zijn draadloze in-ear oordopjes die ontworpen zijn om een geweldige luisterervaring te bieden. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van ruisonderdrukking, zodat je kunt genieten van je muziek zonder afleiding van omgevingsgeluiden. Met de HD Noise Cancelling Processor QN1e en Dual Noise Sensor Technology kunnen de WF-1000XM3 omgevingsgeluiden in real-time detecteren en blokkeren, waardoor je volledig kunt opgaan in je muziek.

De WF-1000XM3 zijn uitgerust met een unieke Tri-Hold-structuur die ervoor zorgt dat de oordopjes stevig in je oren blijven zitten, zelfs tijdens intensieve activiteiten. De oordopjes worden geleverd met verschillende maten oordopjes en vleugels om de perfecte pasvorm te vinden voor jouw oren.

De geluidskwaliteit van de WF-1000XM3 is uitstekend, met diepe bassen en heldere hoge tonen. Ze zijn voorzien van een DSEE HX-processor die verloren details in gecomprimeerde digitale muziekbestanden herstelt en zorgt voor een gedetailleerde en levendige geluidservaring. Met de aanpasbare equalizer kun je het geluid nog verder aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

De WF-1000XM3 hebben een batterijduur van maximaal 6 uur en de oplaadcase biedt tot 24 uur extra batterijduur. Je kunt de oordopjes snel opladen en met slechts 10 minuten opladen heb je al genoeg batterijduur voor 90 minuten luisterplezier. Met de Sony Headphones Connect-app kun je de batterijduur en andere instellingen van de oordopjes en oplaadcase bekijken en aanpassen.

De WF-1000XM3 kunnen worden bediend met touch-bediening op de oordopjes, waardoor je gemakkelijk muziek kunt afspelen, pauzeren, nummers kunt overslaan en telefoongesprekken kunt aannemen of beëindigen. Je kunt ook gebruikmaken van spraakassistenten zoals Google Assistant of Siri om je muziek te bedienen en vragen te stellen zonder je telefoon te hoeven pakken.

De Sony WF-1000XM3 zijn ook voorzien van een handige functie voor omgevingsgeluid, waarmee je snel en gemakkelijk het omgevingsgeluid kunt doorlaten wanneer je iets wilt horen, zoals verkeer of een omroepbericht.

Apple AirPods Pro versus Sony WF-1000XM3: voor- en nadelen & prijzen op een rij!

Voordelen Apple AirPods Pro Voordelen Sony WF-1000XM3
Actieve ruisonderdrukking: De AirPods Pro bieden uitstekende ruisonderdrukking, zodat je kunt genieten van je muziek zonder afleiding van omgevingsgeluiden.
Comfortabele pasvorm: De AirPods Pro hebben een ergonomisch ontwerp met siliconen oordopjes in drie verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw oren.
Hoge geluidskwaliteit: De AirPods Pro leveren een indrukwekkende audiokwaliteit, met diepe bassen en heldere hoge tonen voor een geweldige luisterervaring.
Uitstekende ruisonderdrukking: De WF-1000XM3 bieden actieve ruisonderdrukking met de nieuwste technologieën.
Comfortabele pasvorm: De WF-1000XM3 hebben een unieke Tri-Hold-structuur die ervoor zorgt dat de oordopjes stevig in je oren blijven zitten.
Hoge geluidskwaliteit: De WF-1000XM3 bieden een heldere, gedetailleerde geluidservaring met diepe bassen en ondersteuning voor hoogwaardige audioformaten.
Nadelen Apple AirPods ProNadelen Sony WF-1000XM3
Prijzig: De AirPods Pro zijn duurder dan andere draadloze oordopjes op de markt.
Mogelijke pasvormproblemen: Hoewel de AirPods Pro worden geleverd met verschillende maten oordopjes, kan het zijn dat ze niet goed passen bij sommige mensen.
Beperkte waterbestendigheid: De WF-1000XM3 hebben geen officiële IP-rating voor waterbestendigheid, dus het wordt afgeraden om ze te dragen in regenachtige omstandigheden.
Geen volumeregeling op de oordopjes: Hoewel de WF-1000XM3 kunnen worden bediend met touch-bediening op de oordopjes, is er geen specifieke volumeregelingsoptie.
Direct te bestellen bij deze webshops
Webshop 1 – prijs (link)Webshop 2 – prijs(link)Webshop 1 – prijs (link)Webshop 2 – prijs(link)

Wij hopen dat je na deze Apple AirPods Pro vs Sony WF-1000XM3 vergelijking makkelijker een keuze kunt maken!