Wanneer je de winkel binnenloopt op zoek naar een headphone kan het aanbod soms nogal overweldigend zijn. De schappen liggen vol met verschillende merken die met elkaar concurreren en de modellen volgen zich ook in rap tempo op. 

De vergelijking tussen de producten die jij als consument moet maken, vergt daarom ook steeds meer tijd en bij gebrek aan kennis is het lastig om te bepalen welk product het beste bij jou past. Niet iedereen is tech savvy en kan altijd van de laatste trends of technische ontwikkelingen op de hoogte zijn. Wij willen je hier graag bij helpen en vergelijken Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 met elkaar op punten die belangrijk zijn om op te letten, zodat jij weet wat de producten inhouden en je beter kunt begrijpen welke het beste bij je past voor het doel dat jij voor ogen hebt.

Wat betreft de vergelijking tussen Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4, welke van deze twee past het beste bij jou? Dit heeft vooral te maken met de specificaties van beide producten. Wij vertellen jou wat de verschillen en de overeenkomsten zijn en wat de specificaties inhouden, zodat de keuze makkelijker wordt voor jou.

Wanneer jij uiteindelijk de keuze hebt gemaakt tussen Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4, wil jij natuurlijk ook weten waar je deze voor de beste deal kunt kopen. Wij hebben dit ook voor je bekeken door verschillende webshops met elkaar te vergelijken. De webshop met de beste deal vind je hier, zodat jij snel en gemakkelijk jouw product kunt bestellen voor een goedkope prijs.

Bose Noise Cancelling Headphones 700Sony WH-1000XM4
Bekijk reviews & prijzen (link)Bekijk reviews & prijzen (link)

Vergelijk hier Bose Noise Cancelling Headphones 700 & Sony WH-1000XM4: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Producten worden voortdurend ontwikkeld met modernere technologieën. Elke fabrikant heeft zijn eigen ingenieurs, dus hierdoor zullen er altijd verschillende versies van een bepaald product op de markt verschijnen. De een gaat langer mee en heeft een strakker design, waar de ander meer hightech is. Dit beïnvloedt uiteindelijk de prijs van Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 voor welke ze in de winkel liggen.

Bekijk hieronder de vergelijking tussen Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 waarin de voor- en nadelen per product worden opgesomd. Wanneer je voor jezelf nagaat wat jij van het product verwacht en vervolgens naast deze vergelijking legt, weet jij waar jouw persoonlijke voorkeur ligt.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 worden hieronder apart van elkaar belicht. Per product vind je hier de plus- en minpunten. Interesse om Bose Noise Cancelling Headphones 700 of Sony WH-1000XM4 aan te schaffen? We voorzien je hieronder van enkele goedkope aanbieders waar je een mooie deal kunt pakken.

Productomschrijving Bose Noise Cancelling Headphones 700

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 zijn premium over-ear koptelefoons met geavanceerde noise-cancelling technologie. Ze zijn ontworpen om je te helpen je volledig te concentreren op je muziek of telefoongesprekken, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluid.

De hoofdtelefoons hebben een slank en modern ontwerp met een verstelbare hoofdband en oorkussens die zich vormen naar de contouren van je oren voor een comfortabele pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in zwart of zilver en hebben intuïtieve touchbediening op de oorschelpen.

De noise-cancelling technologie van de Bose 700 is geavanceerd en aanpasbaar. Met 11 verschillende niveaus van noise cancelling kun je de instellingen aanpassen aan je omgeving en je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast bieden de hoofdtelefoons ook een transparantiemodus, waarmee je snel en gemakkelijk kunt overschakelen naar een omgevingsmodus, zodat je kunt horen wat er om je heen gebeurt zonder je koptelefoon af te hoeven zetten.

De Bose 700 levert ook hoogwaardige geluidskwaliteit met krachtige bas en heldere hoge tonen, waardoor het luisteren naar muziek een plezierige ervaring is. De koptelefoons hebben ook een ingebouwde microfoon en kunnen worden gebruikt om telefoongesprekken te voeren, met heldere en duidelijke spraakweergave.

Ten slotte biedt de Bose 700 een batterijduur van maximaal 20 uur per oplaadbeurt en kan hij worden opgeladen via USB-C. Het wordt geleverd met een handige draagtas om hem veilig op te bergen tijdens het reizen.

Productomschrijving Sony WH-1000XM4

De Sony WH-1000XM4 zijn hoogwaardige over-ear koptelefoons met geavanceerde noise-cancelling technologie. Ze zijn ontworpen om je te helpen, je te concentreren op je muziek en telefoongesprekken, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluid.

De hoofdtelefoons hebben een modern en stijlvol ontwerp met een verstelbare hoofdband en zachte oorkussens die zich vormen naar de contouren van je oren voor een comfortabele pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in zwart of zilver en hebben intuïtieve touchbediening op de oorschelpen.

De noise-cancelling technologie van de Sony WH-1000XM4 is geavanceerd en aanpasbaar. Met meerdere microfoons kunnen de koptelefoons het omgevingsgeluid detecteren en automatisch aanpassen om het te verminderen. Daarnaast bieden ze ook een transparantiemodus, waarmee je snel kunt overschakelen naar een omgevingsmodus en gesprekken kunt voeren zonder je koptelefoon af te hoeven zetten.

De Sony WH-1000XM4 levert uitstekende geluidskwaliteit met krachtige bas en heldere hoge tonen. De koptelefoons hebben ook een ingebouwde microfoon en kunnen worden gebruikt om telefoongesprekken te voeren, met heldere en duidelijke spraakweergave.

De batterijduur van de Sony WH-1000XM4 is uitstekend en gaat tot 30 uur mee op één oplaadbeurt. Ze kunnen snel worden opgeladen via USB-C en bieden ook de mogelijkheid om te koppelen met twee apparaten tegelijkertijd.

Tot slot biedt de Sony WH-1000XM4 handige functies zoals spraakassistentondersteuning en aanraaksensoren waarmee je nummers kunt overslaan of het volume kunt aanpassen met een veegbeweging. Ze worden ook geleverd met een handige draagtas om ze veilig op te bergen tijdens het reizen.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 versus Sony WH-1000XM4: voor- en nadelen & prijzen op een rij!

Voordelen Bose Noise Cancelling Headphones 700 Voordelen Sony WH-1000XM4
Geavanceerde noise-cancelling technologie met 11 niveaus en transparantiemodus
Hoogwaardige geluidskwaliteit met krachtige bas en heldere hoge tonen
Comfortabel en modern ontwerp met intuïtieve touchbediening op de oorschelpen.
Geavanceerde noise-cancelling technologie met meerdere microfoons en aanpasbare instellingen
Uitstekende geluidskwaliteit met krachtige bas en heldere hoge tonen
Lange batterijduur van 30 uur en snelle oplaadtijd met USB-C.
Nadelen Bose Noise Cancelling Headphones 700Nadelen Sony WH-1000XM4
Relatief hoge prijs in vergelijking met andere koptelefoons op de markt.
Batterijduur van 20 uur is niet zo lang als sommige andere koptelefoons in dezelfde prijsklasse.
Relatief hoge prijs in vergelijking met andere koptelefoons op de markt.
De koptelefoon kan wat zwaar aanvoelen bij langdurig gebruik.
Direct te bestellen bij deze webshops
Webshop 1 – prijs (link)Webshop 2 – prijs(link)Webshop 1 – prijs (link)Webshop 2 – prijs(link)

Wij hopen dat je na deze Bose Noise Cancelling Headphones 700 vs Sony WH-1000XM4 vergelijking makkelijker een keuze kunt maken!