1. Jalo Helsinki
  2. Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar).

Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar).

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar).. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar).

Merk

Jalo Helsinki

Fabrikantcode

J4-A-19

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 11 cm

Breedte: 11 cm

Diepte: 3,9 cm

Omschrijving van Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar).

De Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs biedt een combinatie van functionaliteit en uitstraling. Met de meegeleverde tape is de rookmelder eenvoudig aan het plafond te bevestigen, zonder dat je hoeft te boren. Met slechts 1 druk op de knop wordt de rookmelder geactiveerd. Wanneer de sensor rook detecteert, geeft hij een duidelijk signaal af met een geluid van 85 decibel. Kabeldraad is niet nodig, omdat de rookmelder werkt op 3 lithium batterijen die standaard meegeleverd worden. De satijnen stof geeft de rookmelder een stijlvolle uitstraling. Met een levensduur van 10 jaar is de Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs een betrouwbare oplossing voor elke woning. De Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs combineert functionaliteit met een modern ontwerp. Met een levensduur van 10 jaar kun je erop vertrouwen dat je woning goed beschermd wordt tegen rook. De rookmelder is eenvoudig aan het plafond te bevestigen met de meegeleverde tape, zodat je geen onnodige gaten in je plafond hoeft te boren. Met één druk op de knop is de melder geactiveerd. Wanneer de sensor rook detecteert, geeft hij een duidelijk signaal af met een geluid van 85 decibel. De rookmelder werkt op 3 lithium batterijen die standaard meegeleverd worden. Ook de satijnen stof zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Kortom, de Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs biedt een betrouwbare en stijlvolle oplossing voor elke woning.

Pluspunten
  • De rookmelder werkt op batterijen, waardoor hij draadloos en overal te plaatsen is

    .

    Het heeft een luid alarmsignaal van 85 dB.

Minpunten
  • Je koppelt deze rookmelder niet draadloos aan andere rookmelders.

Veelgestelde vragen over Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar).

Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar). kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 11 cm
  • Breedte 11 cm
  • Diepte 3,9 cm

Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar). heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is J4-A-19.

Het alarmsignaal van Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar). heeft een sterkte van 85 dB.

Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar). heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt Jalo Kupu Rookmelder Donkergrijs (10 jaar). kopen bij de volgende webshop.