Wanneer je de winkel binnenloopt op zoek naar een smartphone kan het aanbod soms nogal overweldigend zijn. De schappen liggen vol met verschillende merken die met elkaar concurreren en de modellen volgen zich ook in rap tempo op. 

De vergelijking tussen de producten die jij als consument moet maken, vergt daarom ook steeds meer tijd en bij gebrek aan kennis is het lastig om te bepalen welk product het beste bij jou past. Niet iedereen is tech savvy en kan altijd van de laatste trends of technische ontwikkelingen op de hoogte zijn. Wij willen je hier graag bij helpen en vergelijken Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro met elkaar op punten die belangrijk zijn om op te letten, zodat jij weet wat de producten inhouden en je beter kunt begrijpen welke het beste bij je past voor het doel dat jij voor ogen hebt.

Wat betreft de vergelijking tussen Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro, welke van deze twee past het beste bij jou? Dit heeft vooral te maken met de specificaties van beide producten. Wij vertellen jou wat de verschillen en de overeenkomsten zijn en wat de specificaties inhouden, zodat de keuze makkelijker wordt voor jou.

Wanneer jij uiteindelijk de keuze hebt gemaakt tussen Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro, wil jij natuurlijk ook weten waar je deze voor de beste deal kunt kopen. Wij hebben dit ook voor je bekeken door verschillende webshops met elkaar te vergelijken. De webshop met de beste deal vind je hier, zodat jij snel en gemakkelijk jouw product kunt bestellen voor een goedkope prijs.

Oppo Find X3 ProOnePlus 9 Pro
Bekijk reviews & prijzen (link)Bekijk reviews & prijzen (link)

Vergelijk hier Oppo Find X3 Pro & OnePlus 9 Pro: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Producten worden voortdurend ontwikkeld met modernere technologieën. Elke fabrikant heeft zijn eigen ingenieurs, dus hierdoor zullen er altijd verschillende versies van een bepaald product op de markt verschijnen. De een gaat langer mee en heeft een strakker design, waar de ander meer hightech is. Dit beïnvloedt uiteindelijk de prijs van Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro voor welke ze in de winkel liggen.

Bekijk hieronder de vergelijking tussen Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro waarin de voor- en nadelen per product worden opgesomd. Wanneer je voor jezelf nagaat wat jij van het product verwacht en vervolgens naast deze vergelijking legt, weet jij waar jouw persoonlijke voorkeur ligt.

Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro worden hieronder apart van elkaar belicht. Per product vind je hier de plus- en minpunten. Interesse om Oppo Find X3 Pro of OnePlus 9 Pro aan te schaffen? We voorzien je hieronder van enkele goedkope aanbieders waar je een mooie deal kunt pakken.

Productomschrijving Oppo Find X3 Pro

De Oppo Find X3 Pro is een high-end smartphone met geavanceerde specificaties en een prachtig ontwerp. Het apparaat heeft een 6,7-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 3216 x 1440 pixels en een verversingssnelheid van 120 Hz. Het scherm is ook HDR10+ gecertificeerd, wat zorgt voor rijkere kleuren en contrasten. Het toestel wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 888-chipset en heeft 12 GB RAM en 256 GB opslagcapaciteit.

De Oppo Find X3 Pro beschikt over een quad-camera-opstelling aan de achterkant, met een 50-megapixel primaire camera, een 50-megapixel ultragroothoekcamera, een 13-megapixel telefoto-camera en een 3-megapixel microscoopcamera. Aan de voorkant is er een 32-megapixel selfiecamera.

De smartphone heeft een 4500 mAh-batterij en ondersteunt snelladen tot 65W, evenals draadloos opladen tot 30W. Het toestel heeft ook 5G-connectiviteit en een optische vingerafdrukscanner in het scherm.

Het design van de Oppo Find X3 Pro is opvallend en elegant. Het toestel is verkrijgbaar in twee kleuren, Gloss Black en Blue, en heeft een keramische achterkant. Het apparaat draait op Android 11 met de ColorOS 11.2-schil van Oppo eroverheen.

Kortom, de Oppo Find X3 Pro is een premium smartphone met geavanceerde specificaties, een uitstekende camera, een prachtig ontwerp en snelle laadmogelijkheden.

Productomschrijving OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9 Pro is een high-end smartphone met geavanceerde specificaties en een verbluffend ontwerp. Het toestel heeft een 6,7-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 3216 x 1440 pixels en een verversingssnelheid van 120 Hz. Het scherm is ook HDR10+ gecertificeerd, wat zorgt voor rijkere kleuren en contrasten. Het toestel wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 888-chipset en heeft 12 GB RAM en 256 GB opslagcapaciteit.

De OnePlus 9 Pro beschikt over een quad-camera-opstelling aan de achterkant, met een 48-megapixel primaire camera, een 50-megapixel ultragroothoekcamera, een 8-megapixel telefoto-camera en een 2-megapixel monochrome camera. Aan de voorkant is er een 16-megapixel selfiecamera.

De smartphone heeft een 4500 mAh-batterij en ondersteunt snelladen tot 65W, evenals draadloos opladen tot 50W. Het toestel heeft ook 5G-connectiviteit en een optische vingerafdrukscanner in het scherm.

Het design van de OnePlus 9 Pro is opvallend en elegant. Het toestel is verkrijgbaar in drie kleuren, Pine Green, Stellar Black en Morning Mist, en heeft een glazen achterkant. Het apparaat draait op Android 11 met de OxygenOS-schil van OnePlus eroverheen.

Kortom, de OnePlus 9 Pro is een premium smartphone met geavanceerde specificaties, een uitstekende camera, een prachtig ontwerp en snelle laadmogelijkheden.

Oppo Find X3 Pro versus OnePlus 9 Pro: voor- en nadelen & prijzen op een rij!

Voordelen Oppo Find X3 Pro Voordelen OnePlus 9 Pro
Prachtig 6,7-inch AMOLED-scherm met een hoge verversingssnelheid van 120 Hz en HDR10+ ondersteuning voor levendige kleuren en contrasten.
Geavanceerde quad-camera-opstelling aan de achterkant met een 50-megapixel primaire camera, een 13-megapixel telefoto-camera en een 3-megapixel microscoopcamera voor gedetailleerde foto’s.
Snelle laadmogelijkheden, waaronder snelladen tot 65W en draadloos opladen tot 30W, en een krachtige Qualcomm Snapdragon 888-chipset voor optimale prestaties.
Prachtig 6,7-inch AMOLED-scherm met een hoge verversingssnelheid van 120 Hz en HDR10+ ondersteuning voor levendige kleuren en contrasten.
Geavanceerde quad-camera-opstelling aan de achterkant met een 48-megapixel primaire camera, een 50-megapixel ultragroothoekcamera en een 2-megapixel monochrome camera.
Snelle laadmogelijkheden, waaronder snelladen tot 65W en draadloos opladen tot 50W, en een krachtige Qualcomm Snapdragon 888-chipset voor optimale prestaties.
Nadelen Oppo Find X3 ProNadelen OnePlus 9 Pro
De Oppo Find X3 Pro heeft geen 3,5 mm koptelefoonaansluiting, waardoor je een adapter nodig hebt om bedrade koptelefoons te gebruiken.
De prijs van de Oppo Find X3 Pro is hoog in vergelijking met andere high-end smartphones, waardoor het niet voor iedereen betaalbaar is.
De OnePlus 9 Pro heeft geen mogelijkheid voor uitbreidbare opslag, dus je bent beperkt tot de interne opslagcapaciteit.
De camera’s van de OnePlus 9 Pro zijn goed, maar niet zo goed als die van sommige andere high-end smartphones, zoals de Samsung Galaxy S21 Ultra of de iPhone 12 Pro Max.
Direct te bestellen bij deze webshops
Webshop 1 – prijs (link)Webshop 2 – prijs(link)Webshop 1 – prijs (link)Webshop 2 – prijs(link)

Wij hopen dat je na deze Oppo Find X3 Pro vs OnePlus 9 Pro vergelijking makkelijker een keuze kunt maken!