Wanneer je de winkel binnenloopt op zoek naar een speaker kan het aanbod soms nogal overweldigend zijn. De schappen liggen vol met verschillende merken die met elkaar concurreren en de modellen volgen zich ook in rap tempo op. 

De vergelijking tussen de producten die jij als consument moet maken, vergt daarom ook steeds meer tijd en bij gebrek aan kennis is het lastig om te bepalen welk product het beste bij jou past. Niet iedereen is tech savvy en kan altijd van de laatste trends of technische ontwikkelingen op de hoogte zijn. Wij willen je hier graag bij helpen en vergelijken Sonos One en Sonos One SL met elkaar op punten die belangrijk zijn om op te letten, zodat jij weet wat de producten inhouden en je beter kunt begrijpen welke het beste bij je past voor het doel dat jij voor ogen hebt.

Wat betreft de vergelijking tussen Sonos One en Sonos One SL, welke van deze twee past het beste bij jou? Dit heeft vooral te maken met de specificaties van beide producten. Wij vertellen jou wat de verschillen en de overeenkomsten zijn en wat de specificaties inhouden, zodat de keuze makkelijker wordt voor jou.

Wanneer jij uiteindelijk de keuze hebt gemaakt tussen Sonos One en Sonos One SL, wil jij natuurlijk ook weten waar je deze voor de beste deal kunt kopen. Wij hebben dit ook voor je bekeken door verschillende webshops met elkaar te vergelijken. De webshop met de beste deal vind je hier, zodat jij snel en gemakkelijk jouw product kunt bestellen voor een goedkope prijs.

Sonos One Sonos One SL
Bekijk reviews & prijzen (link)Bekijk reviews & prijzen (link)

Vergelijk hier Sonos One & Sonos One SL: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Producten worden voortdurend ontwikkeld met modernere technologieën. Elke fabrikant heeft zijn eigen ingenieurs, dus hierdoor zullen er altijd verschillende versies van een bepaald product op de markt verschijnen. De een gaat langer mee en heeft een strakker design, waar de ander meer hightech is. Dit beïnvloedt uiteindelijk de prijs van Sonos One en Sonos One SL voor welke ze in de winkel liggen.

Bekijk hieronder de vergelijking tussen Sonos One en Sonos One SL waarin de voor- en nadelen per product worden opgesomd. Wanneer je voor jezelf nagaat wat jij van het product verwacht en vervolgens naast deze vergelijking legt, weet jij waar jouw persoonlijke voorkeur ligt.

Sonos One en Sonos One SL worden hieronder apart van elkaar belicht. Per product vind je hier de plus- en minpunten. Interesse om Sonos One of Sonos One SL aan te schaffen? We voorzien je hieronder van enkele goedkope aanbieders waar je een mooie deal kunt pakken.

Productomschrijving Sonos One 

De Sonos One is een krachtige en compacte slimme speaker met een verbluffend geluid dat geschikt is voor elke ruimte in huis. Deze speaker is ontworpen om draadloos te worden verbonden met andere Sonos-speakers om een meeslepende luisterervaring te creëren in elke kamer van je huis.

Met de Sonos One kun je je favoriete muziek afspelen, handsfree bellen, en zelfs stembediening gebruiken via de ingebouwde Amazon Alexa of Google Assistant. Je kunt ook de Sonos-app gebruiken om toegang te krijgen tot duizenden internetradiozenders en muziekstreamingdienst, zoals Spotify, Apple Music, en meer.

De Sonos One is uitgerust met twee klasse D-versterkers en een mid-woofer, waardoor het geluid kraakhelder en krachtig is, zelfs bij hoog volume. De geavanceerde geluidstechnologieën, zoals Trueplay-tuning en de automatische EQ, optimaliseren het geluid van de speaker op basis van de akoestiek van de kamer, zodat je altijd van een perfect geluid kunt genieten.

De Sonos One heeft een stijlvol en minimalistisch ontwerp dat past bij elke interieurstijl. De speaker is verkrijgbaar in zwart of wit en heeft een touchbediening aan de bovenkant waarmee je de muziek kunt bedienen en het volume kunt aanpassen. Bovendien is de Sonos One vochtbestendig, dus je kunt hem ook in de badkamer of keuken gebruiken zonder je zorgen te maken over waterschade.

Samengevat is de Sonos One een veelzijdige en krachtige slimme speaker met een verbluffend geluid, die geschikt is voor elke kamer in huis en past bij elke interieurstijl. Met stembediening, handsfree bellen, en de mogelijkheid om draadloos te verbinden met andere Sonos-speakers, is deze speaker de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerde en meeslepende luisterervaring.

Productomschrijving Sonos One SL

De Sonos One SL is een krachtige en compacte speaker met een indrukwekkend geluid, die speciaal is ontworpen voor degenen die geen stembediening nodig hebben. Het is een speaker die de pure essentie van Sonos weerspiegelt: een uitstekende geluidskwaliteit en eenvoudige bediening.

Met de Sonos One SL kun je naadloos streamen vanaf je favoriete muziekdiensten zoals Spotify, Apple Music, Deezer en meer. Bovendien kun je met de Sonos-app toegang krijgen tot duizenden radiozenders over de hele wereld. Je kunt de Sonos One SL ook eenvoudig koppelen aan andere Sonos-speakers om een meeslepende luisterervaring te creëren in meerdere kamers.

De speaker is uitgerust met twee klasse D-versterkers en een mid-woofer, waardoor het geluid helder en krachtig is, zelfs bij hogere volumes. De geavanceerde geluidstechnologieën zoals Trueplay-tuning en de automatische EQ optimaliseren het geluid van de speaker op basis van de akoestiek van de kamer, zodat je altijd van een perfect geluid kunt genieten.

De Sonos One SL heeft een strak en minimalistisch ontwerp dat past bij elk interieur. De speaker is verkrijgbaar in zwart of wit en heeft een aanraakgevoelige bediening bovenop, waarmee je de muziek kunt bedienen en het volume kunt aanpassen.

Een van de grootste voordelen van de Sonos One SL is dat het niet afhankelijk is van spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistant, en dus geen microfoon heeft. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je privacy en veiligheid gewaarborgd blijven, terwijl je nog steeds geniet van de naadloze integratie met andere Sonos-speakers.

Kortom, de Sonos One SL is een veelzijdige en krachtige speaker met een indrukwekkend geluid, die perfect is voor iedereen die geen stembediening nodig heeft. Met de eenvoudige bediening en de mogelijkheid om draadloos te verbinden met andere Sonos-speakers, is deze speaker de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een uitstekende luisterervaring zonder compromissen.

Sonos One versus Sonos One SL: voor- en nadelen & prijzen op een rij!

Voordelen Sonos One  Voordelen Sonos One SL
Uitstekende geluidskwaliteit: De Sonos One is uitgerust met geavanceerde geluidstechnologieën zoals Trueplay-tuning en de automatische EQ, waardoor het geluid van de speaker altijd perfect is afgestemd op de akoestiek van de kamer.
Stembediening: De Sonos One heeft een ingebouwde Amazon Alexa of Google Assistant, waardoor je de speaker met je stem kunt bedienen. Je kunt bijvoorbeeld je favoriete muziek afspelen, het volume aanpassen, en slimme apparaten in huis bedienen.
Draadloze verbinding met andere Sonos-speakers: De Sonos One kan draadloos worden verbonden met andere Sonos-speakers, waardoor je een meeslepende luisterervaring kunt creëren in meerdere kamers van je huis.
Uitstekende geluidskwaliteit: De Sonos One SL biedt dezelfde geavanceerde geluidstechnologieën als de Sonos One, waardoor het geluid helder en krachtig is.
Eenvoudige bediening: De Sonos One SL heeft een aanraakgevoelige bediening bovenop, waarmee je de muziek kunt bedienen en het volume kunt aanpassen. Dit zorgt voor een intuïtieve en eenvoudige bediening van de speaker.
Geen microfoon: De Sonos One SL heeft geen microfoon, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je privacy en veiligheid gewaarborgd blijven.
Nadelen Sonos One Nadelen Sonos One SL
Hoge prijs: De Sonos One is een premium speaker en heeft daarom een relatief hoge prijs in vergelijking met andere speakers op de markt.
Beperkte integratie met andere slimme apparaten: Hoewel de Sonos One is uitgerust met Amazon Alexa of Google Assistant, is de integratie met andere slimme apparaten beperkt in vergelijking met andere smart speakers.
Geen stembediening: In tegenstelling tot de Sonos One, heeft de Sonos One SL geen ingebouwde microfoon en biedt het geen stembediening.
Beperkte functionaliteit: De Sonos One SL heeft geen Bluetooth-connectiviteit en kan alleen worden bediend via de Sonos-app. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun muziek direct vanaf hun telefoon of een ander apparaat willen afspelen.
Direct te bestellen bij deze webshops
Webshop 1 – prijs (link)Webshop 2 – prijs(link)Webshop 1 – prijs (link)Webshop 2 – prijs(link)

Wij hopen dat je na deze Sonos One vs Sonos One SL vergelijking makkelijker een keuze kunt maken!