armin-van-buuren

Hoe rijk is Armin van Buren? Als jij je afvraagt wat het salaris van Armin van Buuren is, dan ben je hier op de juiste plek. Wij weten namelijk precies wat deze Nederlandse DJ verdient.

Wie is Armin van Buuren?

Armin van Buuren is een zeer succesvolle, Nederlandse DJ. Veel mensen vragen zich af hoe oud Armin van Buuren is, maar hij is 47 jaar oud. Hij gaat dus al eventjes mee in de DJ wereld. 

Zijn passie voor muziek en muziek maken begon al op jonge leeftijd. Dit gecombineerd met zijn fascinatie voor technologie en computers, zorgde ervoor dat hij op 14-jarige leeftijd al begon met muziek maken.

Armin van Buuren woont samen met zijn gezin, zijn vrouw Erika en hun zoon en dochter in een prachtige villa in Leiden. Ondanks dat dit huwelijk te maken heeft gehad met vele tegenslagen, is Armin van Buuren nooit gescheiden.

Armin van Buuren was 2 september jongstleden nog in Groningen te zien. Tijdens het Hullabaloo festival in het hoge noorden liet hij zien, dat hij de DJ kunsten nog niet verleerd is na al die jaren.

Wat is het vermogen van bekende DJ Armin van Buuren?

Armin van Buuren is één van de beste, misschien wel de beste DJ van de wereld. Omdat hij al zoveel jaren meegaat, liegt zijn vermogen er natuurlijk niet om. Staat wel tegenover dat hij als DJ zijnde weinig thuis is, de hele wereld overvliegt en niet veel tijd door kan brengen met zijn familie. Al wordt dit de laatste jaren iets minder.

Het vermogen van Armin van Buuren wordt op dit moment geschat op ongeveer 55 miljoen euro. Met zijn DJ activiteiten verdient Armin van Buuren een leuk salaris. Overal ter wereld treedt hij op en hij verkoopt heel veel merchandise en muziek.

Hoeveel kost Armin van Buuren per uur?

Als hij zo’n groot vermogen op heeft kunnen bouwen, dan moet hij ook wel een behoorlijk uurtarief hebben, zal je wel denken. Dit klopt. Armin van Buuren komt niet voor een spreekwoordelijk appel en een ei optreden. Integendeel zelfs.

Om Armin van Buuren naar je feestje te laten komen, betaal je een kleine €20.000 per uur. Dit is exclusief 21% btw. Je kunt wel uitrekenen wat dan een avondvullend programma kost van deze Nederlandse DJ.

Interessante weetjes over DJ Armin van Buuren