Als één van de bekendste cabaretiers en presentatoren is het vermogen van Jan-Jaap van der Wal niet niks. Ben je benieuwd wat het vermogen van Jan-Jaap van der Wal precies is? Lees dan snel verder!

Wie is Jan-Jaap van der Wal en wat doet hij?

Jan_Jaap_van_der_Wal

Jan-Jaap van der Wal is een comedian en presentator. Hij is in 1979 geboren in Leeuwarden om in 2001 zijn carrière als stand-up comedian te beginnen. Al snel heeft hij zich ontwikkeld tot één van de bekendste en meest spraakmakende comedians van Nederland. 

Naast zijn werk als comedian is hij ook aan de slag gegaan als presentator voor programma’s, zoals De Slimste Mens en Dit was het Nieuws. Hier staat hij bekend om zijn scherpe humor over maatschappelijke ontwikkelingen. Door een combinatie van deze programma’s en zijn eigen stand-up comedy is Jaap-Jan van der Wal niet meer weg te denken uit het Nederlandse cabaret. 

De vrouw van Jan-Jaap van der Wal is Eva Duijvenstijn. Samen met haar heeft Jan-Jaap van der Wal een zoontje gekregen genaamd Tove. Er ging een tijdje nieuws rond over dat Jan-Jaap van der Wal gescheiden is van zijn vriendin, maar dit is niet het geval. 

Wat is het vermogen van Jan-Jaap van der Wal?

Als één van de bekendste comedians uit Nederland heeft Jan-Jaap van der Wal een flink vermogen op weten te bouwen. Hij heeft het voor elkaar gekregen om een vermogen van zo’n 1,5 miljoen euro bij elkaar te sparen. Voornamelijk door zijn carrière als cabaretier en presentator heeft hij dit bij elkaar weten te sparen. Wat zijn precieze vermogen is, is echter niet duidelijk. 

Wat is het salaris van Jan-Jaap van der Wal per maand?

Jan-Jaap van der Wal is niet duidelijk over wat hij verdient. Wat hij per maand binnen weet te halen, is dan ook niet bekend. Aangezien hij ook een flink vermogen bij elkaar heeft verzameld, verdient hij ook een flink salaris per maand. 

Interessante weetjes over Jan-Jaap van der Wal