Door zijn populariteit als Judeska zal het vermogen van Jandino Asporaat zeker niet tegenvallen. Als maker van theater en televisie is Jandino niet meer weg te denken als BN’er. Het vermogen van Jandino Asporaat valt dan ook zeker niet tegen. 

Jandino

Wie is Jandino Asporaat?

Jandino Asporaat staat tegenwoordig vooral bekend als de energieke comedian uit Curaçao. Zijn carrière op de tv begon in Willemstad; de hoofdstad van Curaçao. Hier is hij ook opgegroeid. In de jaren 90 is Jandino naar Rotterdam verhuisd met zijn familie om een opleiding tot schilder te volgen. Dit beviel hem niet, dus is hij begonnen bij theatergroep Young Stage

Hij heeft bij verschillende theatergroepen op het podium gestaan, maar zijn carrière steeg pas op toen hij in 2011 de kans kreeg van RTL om een eigen programma te beginnen; De Dino Show. Vanaf dit moment is Jandino enorm bekend geworden en is hij niet meer weg te denken van de tv. 

In 2015 heeft Jandino besloten dat hij zijn carrière nog verder wilde vergroten tot op het grote doek. Dit is hem gelukt met de film Bon Bini Holland. Tot nu toe heeft hij hier drie delen voor uitgebracht en hij is al bezig met het vierde deel. Jandino Asporaat heeft een vrouw waar hij in 2013 mee is getrouwd. 

Waar komt het vermogen van Jandino Asporaat vandaan?

Jandino Asporaat is dus vooral bekend vanuit de theater- en filmwereld. Hiermee heeft hij het voor elkaar gekregen om een vermogen van 3 miljoen euro op te bouwen. Dit heeft hij voornamelijk verdiend met zijn komst op tv en zijn films. Hiernaast heeft hij ook een carrière als stemacteur en een eigen kledinglijn waar hij geld mee binnen heeft gehaald. 

Wat is het salaris van Jandino Asporaat per maand?

Helaas is het niet precies bekend wat het salaris van Jandino Asporaat per maand is. Wel is het bekend dat hij minder is gaan verdienen. Tijdens een interview heeft hij aangegeven dat hij minder wil verdienen en er meer voor zijn gezin wil zijn. 

Interessante weetjes over Jandino Asporaat