1. Google Nest
  2. Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack.

Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack.

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

S3000BWFD

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 13,5 cm

Breedte: 13,5 cm

Diepte: 3,9 cm

Omschrijving van Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack.

De Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack is een musthave voor iedereen die veilig thuis wil wonen. De 5-pack bevat 5 Google Nest rook- en koolmonoxidemelders die werken op batterijen. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van mogelijke rookontwikkeling of koolmonoxide lekken in jouw huis. De melders zijn gemakkelijk te installeren aan het plafond. Je bedient de melders door middel van de Nest-app op je smartphone, tablet of smartwatch. Bij detectie van rook of koolmonoxide hoor je een vrouwenstem van 70 decibel uit de melder klinken. De stem geeft precies aan op welke plek in huis gevaar dreigt. Daarnaast houdt de app je ook op de hoogte van een laag batterijniveau en sensorstoringen. De Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack heeft nog meer voordelen. Je kunt de melders via wifi verbinden met andere Google Nest-producten, zoals de Google Nest thermostaat en Google Nest IP-camera. Hierdoor heb je extra voordelen van de losse producten. Daarnaast heeft de melder ook een groen licht dat aangaat zodra de bewegingssensor beweging detecteert in het donker. Iedere melder werkt op 6 AA batterijen, welke standaard zijn meegeleverd. Kortom, met deze Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack ben je altijd en overal op de hoogte van mogelijke gevaren in je huis.

Pluspunten
  • Via de Nest-app van rookmelders ben je altijd op de hoogte van mogelijke brandgevaren in je huis. Deze combimelders detecteren zowel geurloos koolmonoxide als rook. Koppel de rookmelders aan andere slimme apparaten en laat ze samenwerken.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de rookmelders aan te sluiten op netstroom.

Veelgestelde vragen over Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack.

Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 13,5 cm
  • Breedte 13,5 cm
  • Diepte 3,9 cm

Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is S3000BWFD.

Het alarmsignaal van Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack. heeft een sterkte van 85 dB.

Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt Google Nest Protect V2 Batterij 5-pack. kopen bij de volgende webshop.