1. Google Nest
  2. Google Nest Protect V2 Netstroom.

Google Nest Protect V2 Netstroom.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk Google Nest Protect V2 Netstroom.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties Google Nest Protect V2 Netstroom.

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

S3003LWFD

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Netstroom

Soort batterij

Afmetingen

Hoogte: 13,5 cm

Breedte: 13,5 cm

Diepte: 3,9 cm

Omschrijving van Google Nest Protect V2 Netstroom.

Met de Google Nest Protect V2 Netstroom heb je altijd en overal toegang tot informatie over mogelijke rookontwikkeling of koolmonoxide lekken in jouw huis. Door deze rook- en koolmonoxidemelder aan je plafond te hangen, kun je hem bedienen met de Nest-app op je smartphone, tablet of smartwatch. Wanneer er rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd, alarmeert de melder je met een vrouwenstem van 70 decibel. Je wordt hierbij precies verteld waar in huis gevaar dreigt. De app geeft je ook een waarschuwing als het batterijniveau laag is of als er sensorstoringen optreden. Je kunt de Google Nest Protect V2 Netstroom ook met andere Google Nest-producten verbinden zoals de thermostaat en IP-camera. Hierdoor heb je extra voordelen van de losse producten. In het donker schakelt het groene licht automatisch aan wanneer de bewegingssensor beweging detecteert. De Google Nest Protect V2 werkt op 230V en 3 AA batterijen, die standaard meegeleverd worden. Let op: de achterkant van de Google Nest op netstroom steekt een halve centimeter uit. Hierdoor is het niet mogelijk de melder aan het plafond te bevestigen.

Pluspunten
  • Met de Nest app van de rookmelder ben je altijd op de hoogte van mogelijke brandgevaar bij jou thuis. Deze combimelder detecteert zowel geurloos koolmonoxidegas als rook. Koppel de rookmelders aan andere slimme apparaten en laat ze samenwerken.

Minpunten
  • Omdat de melder op netstroom werkt, moet hij in de buurt van een stroompunt worden geplaatst.

Veelgestelde vragen over Google Nest Protect V2 Netstroom.

Google Nest Protect V2 Netstroom. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 13,5 cm
  • Breedte 13,5 cm
  • Diepte 3,9 cm

Google Nest Protect V2 Netstroom. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is S3003LWFD.

Het alarmsignaal van Google Nest Protect V2 Netstroom. heeft een sterkte van 85 dB.

Google Nest Protect V2 Netstroom. heeft als type stroomvoorziening Netstroom en is een .

Je kunt Google Nest Protect V2 Netstroom. kopen bij de volgende webshop.