1. Google Nest
  2. Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack.

Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack.

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

S3000BWFD

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 13,5 cm

Breedte: 13,5 cm

Diepte: 3,9 cm

Omschrijving van Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack.

Met de Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack ben je voorbereid op mogelijke rookontwikkeling of koolmonoxide lekken in jouw huis. Deze rook- en koolmonoxidemelder geeft je een waarschuwing met een krachtige vrouwenstem van 70 decibel, zodat je precies weet waar in huis er gevaar dreigt. Je bedient de melder met een app op je smartphone, tablet of smartwatch, waarmee je ook op de hoogte wordt gehouden van een laag batterijniveau en sensorstoringen. Daarnaast kun je de Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack via wifi verbinden met andere Google Nest-producten zoals de thermostaat en IP-camera. Hierdoor heb je extra voordelen van deze losse producten. De bewegingssensor zorgt ervoor dat er een groen licht gaat branden als het donker is en er beweging wordt gedetecteerd. Batterijen zijn standaard meegeleverd, waardoor je 2 Nest Protect V2 melders kunt installeren zonder dat je nieuwe batterijen hoeft te kopen.

Pluspunten
  • Via de Nest-app van de rookmelder ben je altijd op de hoogte van mogelijk brandgevaar bij jou thuis. Deze combimelder detecteert zowel geurloos koolmonoxidegas als rook. Koppel de rookmelders aan andere slimme apparaten en laat ze samenwerken.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de rookmelder aan te sluiten op het elektriciteitsnet.

Veelgestelde vragen over Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack.

Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 13,5 cm
  • Breedte 13,5 cm
  • Diepte 3,9 cm

Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is S3000BWFD.

Het alarmsignaal van Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack. heeft een sterkte van 85 dB.

Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack. kopen bij de volgende webshop.