1. Tristar
  2. Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL

Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL? Hieronder geven we je een volledige Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL – Heteluchtfriteuse 3.2 Liter – Air Fryer 5 personen - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 800 gram frites Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL

  • Hittebestendige behuizing met antislipvoetjes
  • Een vermogen van 1500 Watt
  • ?

Nadelen Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL

  • Geen warmhoud functionaliteit
  • ?

Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL is een air fryer waarmee je zonder vet de lekkerste maaltijden kunt bereiden. Je kunt hem gebruiken voor het bakken van de lekkerste friet en snacks, maar je kunt er tevens allerlei verschillende maaltijden in bakken, braden en grillen.  

Veelgestelde vragen over de Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL

Uiteraard moet je de Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL – Heteluchtfriteuse 3.2 Liter – Air Fryer 5 personen - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!