1. Overig
  2. Tomado TAF3201B

Tomado TAF3201B review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Tomado TAF3201B ? Hieronder geven we je een volledige Tomado TAF3201B - Hetelucht Friteuse - 3,2 liter - Digitaal display - 1500 Watt - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Tomado TAF3201B ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1000 gram frites Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Tomado TAF3201B

  • Je bakt gezonder dankzij het hetelucht systeem
  • Handig digitaal display met timerfunctie
  • Kunststof behuizing blijft relatief koel

Nadelen Tomado TAF3201B

  • Geen mandverdeler voor het verdelen van verschillende snacks
  • ?

Tomado TAF3201B productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Tomado TAF3201B een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Met deze hetelucht friteuse van Tomado frituur, grill, rooster en bak je diverse lekkernijen. Van frites en snacks tot aan lopende chocoladetaartjes! De hetelucht friteuse heeft een capaciteit van 3,2 liter waarmee je tot 1000 gram friet kan bereiden, genoeg voor 6 personen. Kies simpelweg een van de 7 automatische programma’s op het digitale display of stel de temperatuur zelf in voor de perfecte bereiding van je maaltijd. Doordat je bakt met hetelucht is je maaltijd gelijk een stuk gezonder en nog net zo krokant. Verantwoord genieten dus! De hetelucht friteuse is na gebruik eenvoudig schoon te maken, zowel de pan als de bak kunnen in de vaatwasser gereinigd worden. 

Veelgestelde vragen over de Tomado TAF3201B

Uiteraard moet je de Tomado TAF3201B en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Tomado TAF3201B , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Tomado TAF3201B . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Tomado TAF3201B kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Tomado TAF3201B aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Tomado TAF3201B gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Tomado TAF3201B handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Tomado TAF3201B graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Tomado TAF3201B aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Tomado TAF3201B van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Tomado TAF3201B review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Tomado TAF3201B - Hetelucht Friteuse - 3,2 liter - Digitaal display - 1500 Watt - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!