1. Tristar
  2. Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL

Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL? Hieronder geven we je een volledige Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL – 6 liter Airfryer – Heteluchtfriteuse Groot - 1800 watt review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1200 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL

  • ?
  • ?

Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL heeft een inhoud van maar liefst 6 liter. Hiermee is deze air fryer groot genoeg om in één keer frietjes voor het hele gezin te bakken zonder de toevoeging van olie, extra gezond dus. De Digital Crispy Fryer is dankzij het digitale display ook nog eens zeer makkelijk in gebruik.  

Veelgestelde vragen over de Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL

Uiteraard moet je de Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Tristar FR-6997 Digitale Crispy Fryer XXL – 6 liter Airfryer – Heteluchtfriteuse Groot - 1800 watt .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!