1. Inventum
  2. Inventum GF250HL

Inventum GF250HL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Nee

Max. temperatuur

190 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Inventum GF250HL? Hieronder geven we je een volledige Inventum GF250HL - Heteluchtfriteuse - Inhoud 2,5 liter - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Inventum GF250HL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 500 gram frites Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Inventum GF250HL

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Inventum GF250HL

  • ?
  • ?

Inventum GF250HL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Inventum GF250HL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Met deze Inventum GF250HL heteluchtfriteuse is het mogelijk om zonder olie alle snacks en frites te maken. Je frituurt met de Inventum GF250HL heteluchtfriteuse niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de Inventum GF250HL heteluchtfriteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De Inventum GF250HL heteluchtfriteuse komt met 2,5 liter inhoud, en is voorzien van twee handige draaiknoppen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer in. Daarnaast zijn de Inventum GF250HL heteluchtfriteuses gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden. 

Veelgestelde vragen over de Inventum GF250HL

Uiteraard moet je de Inventum GF250HL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Inventum GF250HL, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Inventum GF250HL. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Inventum GF250HL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Inventum GF250HL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Inventum GF250HL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Inventum GF250HL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Inventum GF250HL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Inventum GF250HL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Inventum GF250HL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Inventum GF250HL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Inventum GF250HL - Heteluchtfriteuse - Inhoud 2,5 liter - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!