1. Inventum
  2. Inventum GF400HL

Inventum GF400HL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Nee

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Inventum GF400HL? Hieronder geven we je een volledige Inventum GF400HL - Heteluchtfriteuse - Inhoud 4 liter - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Inventum GF400HL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 700 gram frites Grote heteluchtfriteuse Grillrooster | Spiesjes inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Inventum GF400HL

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Inventum GF400HL

  • ?
  • ?

Inventum GF400HL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Inventum GF400HL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF400HL is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 4 liter inhoud is voorzien van twee handige draaiknoppen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer in. Daarnaast is de friteuse gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden. De hetelucht friteuse wordt standaard geleverd met grillrek en 4 spiezen.  

Veelgestelde vragen over de Inventum GF400HL

Uiteraard moet je de Inventum GF400HL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Inventum GF400HL, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Inventum GF400HL. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Inventum GF400HL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Inventum GF400HL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Inventum GF400HL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Inventum GF400HL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Inventum GF400HL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Inventum GF400HL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Inventum GF400HL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Inventum GF400HL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Inventum GF400HL - Heteluchtfriteuse - Inhoud 4 liter - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!