1. Inventum
  2. Inventum GF500HLDB

Inventum GF500HLDB review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Inventum GF500HLDB? Hieronder geven we je een volledige Inventum GF500HLDB - Heteluchtfriteuse - Inhoud 5 liter - Zwart/RVS review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Inventum GF500HLDB ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1500 gram frites Grillrooster | Spiesjes inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Inventum GF500HLDB

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Inventum GF500HLDB

  • ?
  • ?

Inventum GF500HLDB productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Inventum GF500HLDB een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF500HLDB is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. Met 8 automatische programma's - maximale hoeveelheid frites 1500 gram. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden 

Veelgestelde vragen over de Inventum GF500HLDB

Uiteraard moet je de Inventum GF500HLDB en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Inventum GF500HLDB, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Inventum GF500HLDB. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Inventum GF500HLDB kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Inventum GF500HLDB aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Inventum GF500HLDB gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Inventum GF500HLDB handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Inventum GF500HLDB graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Inventum GF500HLDB aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Inventum GF500HLDB van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Inventum GF500HLDB review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Inventum GF500HLDB - Heteluchtfriteuse - Inhoud 5 liter - Zwart/RVS .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!