1. Philips
  2. Philips Airfryer Essential HD9270/70

Philips Airfryer Essential HD9270/70 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Philips Airfryer Essential HD9270/70? Hieronder geven we je een volledige Philips Airfryer Essential HD9270/70 - Heteluchtfriteuse met digitaal display - Rapid Air-technologie - zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Philips Airfryer Essential HD9270/70 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1200 gram frites Inclusief timer: Ja

Voordelen Philips Airfryer Essential HD9270/70

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Philips Airfryer Essential HD9270/70

  • ?
  • ?

Philips Airfryer Essential HD9270/70 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Philips Airfryer Essential HD9270/70 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Philips brengt de beste Airfryer ter wereld in huis. Geniet met de Philips Airfryer HD9270/70 Essential van gezonde gerechten voor het hele gezin. De beste technologie voor minder vet Met deze Philips Airfryer ga jij voor gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en mals aan de binnenkant. Dankzij de Rapid-Air-technologie wordt hete lucht razendsnel rond geblazen in de mand. Hierdoor worden alle ingrediënten gelijkmatig gegaard met weinig tot geen toegevoegde olie. Zo geniet je van heerlijk goudbruine krokante frietjes met tot wel 90% minder vet. Frituren met lucht betekent ook dat je huis vrij is van frituurluchtjes. Deze Airfryer heeft een bakcapaciteit van 1,2 kg. Met deze XL-capaciteit kun je tot wel 5 porties tegelijk bereiden voor je gezin of je vrienden. 

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer Essential HD9270/70

Uiteraard moet je de Philips Airfryer Essential HD9270/70 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Philips Airfryer Essential HD9270/70, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Philips Airfryer Essential HD9270/70. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Philips Airfryer Essential HD9270/70 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Philips Airfryer Essential HD9270/70 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Philips Airfryer Essential HD9270/70 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Philips Airfryer Essential HD9270/70 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Philips Airfryer Essential HD9270/70 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Philips Airfryer Essential HD9270/70 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Philips Airfryer Essential HD9270/70 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Philips Airfryer Essential HD9270/70 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Philips Airfryer Essential HD9270/70 - Heteluchtfriteuse met digitaal display - Rapid Air-technologie - zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!