1. Philips
  2. Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20

Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20? Hieronder geven we je een volledige Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 - Hetelucht friteuse incl. Smart Sensing review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1400 gram frites Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20

  • Smart Chef-programma's voor populaire gerechten
  • Veelzijdig: frituren, bakken, grillen, braden en zelfs opnieuw opwarmen!
  • QuickClean en vaatwasmachinebestendig voor alle verwijderbare onderdelen

Nadelen Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20

  • Wil je liever een iets compacter model? bekijk dan de Philips Airfryer XL-serie
  • ?

Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De alles-in-één keukenmachine is ideaal voor het grillen van vis, braden van vlees, bakken van taarten, roosteren van groenten, frituren van verse frietjes en zelfs voor complete maaltijden zoals lasagne. Dankzij de Smart Sensing-technologie is dit de enige Airfryer die de tijd en temperatuur automatisch aanpast tijdens het bereiden. Hierdoor wordt het eten perfect gaar. De Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 - Hetelucht friteuse incl. Smart Sensing kan worden gebruikt voor alle maaltijdmomenten op de dag: ontbijt, lunch, diner en borrelhap. Door de grotere capaciteit bereidt je eenvoudig complete maaltijd voor het hele gezin (voor maximaal 6 personen) in één keer klaar. Deze Airfryer is zeer snel op temperatuur en de bakresultaten zullen identiek zijn!  

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20

Uiteraard moet je de Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Philips Airfryer XXL Premium HD9870/20 - Hetelucht friteuse incl. Smart Sensing .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!