1. Philips
  2. Philips Airfryer XL Essential HD9270/90

Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 ? Hieronder geven we je een volledige Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 - Hetelucht friteuse review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1200 gram frites Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Philips Airfryer XL Essential HD9270/90

  • Deze Airfryer heeft een warmhoudfunctie
  • Frituren. Bakken. Grillen. Braden. Zelfs opwarmen
  • XL-formaat. Voor het hele gezin

Nadelen Philips Airfryer XL Essential HD9270/90

  • Dit model heeft geen meegeleverde accessoires
  • ?

Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Philips brengt de beste Airfryer ter wereld naar ieders huis. Geniet van gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, dankzij Rapid Air Technology. Download de NutriU-app en ontdek elke dag honderden smakelijke recepten. 

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XL Essential HD9270/90

Uiteraard moet je de Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 - Hetelucht friteuse .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!