1. Aigostar
  2. Aigostar Cube Smart 30XQF

Aigostar Cube Smart 30XQF review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Aigostar Cube Smart 30XQF ? Hieronder geven we je een volledige Aigostar Cube Smart 30XQF - Smart Airfryer met kookboek - Heteluchtfriteuse - 7L - Via de App bedienbaar - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Aigostar Cube Smart 30XQF ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1600 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Aigostar Cube Smart 30XQF

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Aigostar Cube Smart 30XQF

  • ?
  • ?

Aigostar Cube Smart 30XQF productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Aigostar Cube Smart 30XQF een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Dit model is een upgrade van de eerdere versie. De Aigostar Cube Smart 30XQF airgryer is een Smart XXL airfryer met een capaciteit van 7 liter. Hiermee is het zeer geschikt voor grote gezinnen of feestjes. Je kunt diverse maaltijden bereiden in de airfryer door middel van de 7 vooraf ingestelde programma's zoals cake, friet, gamba's, kip, vlees, spare ribs, of vis. Daarnaast heeft het ook een handige warmhoud functie waarmee je je gerecht nog even warm kunt houden. Maak het jezelf makkelijk en download the AigoSmart app, want dit model is eenvoudig te bedienen via Wifi en de AigoSmart app. 

Veelgestelde vragen over de Aigostar Cube Smart 30XQF

Uiteraard moet je de Aigostar Cube Smart 30XQF en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Aigostar Cube Smart 30XQF , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Aigostar Cube Smart 30XQF . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Aigostar Cube Smart 30XQF kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Aigostar Cube Smart 30XQF aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Aigostar Cube Smart 30XQF gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Aigostar Cube Smart 30XQF handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Aigostar Cube Smart 30XQF graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Aigostar Cube Smart 30XQF aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Aigostar Cube Smart 30XQF van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Aigostar Cube Smart 30XQF review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Aigostar Cube Smart 30XQF - Smart Airfryer met kookboek - Heteluchtfriteuse - 7L - Via de App bedienbaar - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!