1. Aigostar
  2. Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer

Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Nee

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer? Hieronder geven we je een volledige Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer - Hetelucht Friteuse - 1500Watt - 3,5L - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 700 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer

  • ?
  • ?

Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Wat je verliest is het vet, niet de smaak! De Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer heeft een inhoud van 3.5L en is geschikt voor 2-3 personen. Met 7 voorgeprogrammeerde programma's voor friet, kipnuggets, drumsticks, vlees, vis, brood of cake bereid je verschillende maaltijden in de Airfryer. Met de snelle luchtcirculatietechnologie kan deze heteluchtfriteuse koken met geen tot nauwelijks olie, waardoor het vet tot 99% wordt verminderd terwijl de knapperige textuur van het gerecht behouden blijft voor een gezonder leven.  

Veelgestelde vragen over de Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer

Uiteraard moet je de Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Aigostar Mini Cube 30VPH Airfryer - Hetelucht Friteuse - 1500Watt - 3,5L - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!