1. Aigostar
  2. Aigostar Hayden Pro 30IBO

Aigostar Hayden Pro 30IBO review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Nee

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Aigostar Hayden Pro 30IBO? Hieronder geven we je een volledige Aigostar Hayden Pro 30IBO - Airfryer - Hetelucht Friteuse - 3.5L - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Aigostar Hayden Pro 30IBO ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 800 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Aigostar Hayden Pro 30IBO

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Aigostar Hayden Pro 30IBO

  • ?
  • ?

Aigostar Hayden Pro 30IBO productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Aigostar Hayden Pro 30IBO een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Aigostar Hayden Pro Airfryer heeft een inhoud van 3.5 liter. Hiermee is de heteluchtfriteuse groot genoeg om 900 gram frietjes te bakken zonder de toevoeging van olie, extra gezond dus.  

Veelgestelde vragen over de Aigostar Hayden Pro 30IBO

Uiteraard moet je de Aigostar Hayden Pro 30IBO en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Aigostar Hayden Pro 30IBO, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Aigostar Hayden Pro 30IBO. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Aigostar Hayden Pro 30IBO kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Aigostar Hayden Pro 30IBO aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Aigostar Hayden Pro 30IBO gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Aigostar Hayden Pro 30IBO handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Aigostar Hayden Pro 30IBO graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Aigostar Hayden Pro 30IBO aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Aigostar Hayden Pro 30IBO van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Aigostar Hayden Pro 30IBO review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Aigostar Hayden Pro 30IBO - Airfryer - Hetelucht Friteuse - 3.5L - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!