1. Aigostar
  2. Aigostar Dragon Pro 30LDX

Aigostar Dragon Pro 30LDX review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Aigostar Dragon Pro 30LDX? Hieronder geven we je een volledige Aigostar Dragon Pro 30LDX - Hetelucht Friteuse - Airfryer -4.2L - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Aigostar Dragon Pro 30LDX ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 900 gram frites Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Aigostar Dragon Pro 30LDX

  • Een inhoud van 3.2 liter
  • Anti-slipvoetjes
  • ?

Nadelen Aigostar Dragon Pro 30LDX

  • Geen automatische programma's
  • ?

Aigostar Dragon Pro 30LDX productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Aigostar Dragon Pro 30LDX een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Aigostar Dragon Pro heeft een inhoud van 3.2 liter. Hiermee is de heteluchtfriteuse groot genoeg om 900 gram frietjes te bakken zonder de toevoeging van olie, extra gezond dus.  

Veelgestelde vragen over de Aigostar Dragon Pro 30LDX

Uiteraard moet je de Aigostar Dragon Pro 30LDX en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Aigostar Dragon Pro 30LDX, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Aigostar Dragon Pro 30LDX. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Aigostar Dragon Pro 30LDX kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Aigostar Dragon Pro 30LDX aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Aigostar Dragon Pro 30LDX gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Aigostar Dragon Pro 30LDX handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Aigostar Dragon Pro 30LDX graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Aigostar Dragon Pro 30LDX aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Aigostar Dragon Pro 30LDX van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Aigostar Dragon Pro 30LDX review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Aigostar Dragon Pro 30LDX - Hetelucht Friteuse - Airfryer -4.2L - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!