1. Ninja
  2. Ninja AG301EU

Ninja AG301EU review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

265 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Ninja AG301EU ? Hieronder geven we je een volledige Ninja AG301EU - Airfryer XXL - 2-in-1 Grill & Hetelucht Friteuse - 5,7 liter - Grijs/Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Ninja AG301EU ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1000 gram frites Grote heteluchtfriteuse Bakplaat | Grillrooster | Grillpan inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Ninja AG301EU

  • 5 verschillende kookfuncties: Grill, Airfry, Roast, Bake en Dehydrate
  • Grillfunctie met vier verschillende grillstanden
  • Inclusief grote grillplaat, 3,8 liter crispermand en 5,7 liter kookpan

Nadelen Ninja AG301EU

  • Geen bediening via mobiele app mogelijk
  • ?

Ninja AG301EU productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Ninja AG301EU een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Ninja AG301EU is een Airfryer en (BBQ) Grill in één. De Hetelucht Friteuse heeft een inhoud van 5,7 liter. 

Veelgestelde vragen over de Ninja AG301EU

Uiteraard moet je de Ninja AG301EU en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Ninja AG301EU , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Ninja AG301EU . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Ninja AG301EU kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Ninja AG301EU aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Ninja AG301EU gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Ninja AG301EU handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Ninja AG301EU graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Ninja AG301EU aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Ninja AG301EU van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Ninja AG301EU review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Ninja AG301EU - Airfryer XXL - 2-in-1 Grill & Hetelucht Friteuse - 5,7 liter - Grijs/Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!