1. Ninja
  2. Ninja Foodi AG651EU Pro

Ninja Foodi AG651EU Pro review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

260 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Ninja Foodi AG651EU Pro? Hieronder geven we je een volledige Ninja Foodi AG651EU Pro - Multifunctionele Grill en Heteluchtfriteuse - 3.8 Liter - 7 Kookfuncties - 2460 Watt review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Ninja Foodi AG651EU Pro ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1000 gram frites Grote heteluchtfriteuse Bakplaat | Grillplaat inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Ninja Foodi AG651EU Pro

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Ninja Foodi AG651EU Pro

  • ?
  • ?

Ninja Foodi AG651EU Pro productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Ninja Foodi AG651EU Pro een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Met de nieuwe generatie indoor grills van Ninja openen volledig nieuwe mogelijkheden voor uw dagelijkse kookkunsten. Van grillen op de twee verwisselbare grillplaten tot airfryen, bakken, braden en nog veel meer, niks is de Ninja AG651EU Pro Multifunctionele Grill te gek!. Met de multifunctionele insteek van het product gebruik je het gemakkelijk van Grill tot Airfryer XL, allemaal onder één deksel. 

Veelgestelde vragen over de Ninja Foodi AG651EU Pro

Uiteraard moet je de Ninja Foodi AG651EU Pro en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Ninja Foodi AG651EU Pro, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Ninja Foodi AG651EU Pro. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Ninja Foodi AG651EU Pro kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Ninja Foodi AG651EU Pro aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Ninja Foodi AG651EU Pro gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Ninja Foodi AG651EU Pro handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Ninja Foodi AG651EU Pro graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Ninja Foodi AG651EU Pro aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Ninja Foodi AG651EU Pro van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Ninja Foodi AG651EU Pro review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Ninja Foodi AG651EU Pro - Multifunctionele Grill en Heteluchtfriteuse - 3.8 Liter - 7 Kookfuncties - 2460 Watt .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!