1. Ninja
  2. Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL

Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

240 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL? Hieronder geven we je een volledige Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL - Twee Kookvakken - 7.6 Liter - 2400 Watt - Dual Zone Technologie review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 6700 gram frites Grote heteluchtfriteuse Receptenboek | Bakplaat inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL

  • 2 kookvakken met samen een inhoud van maar liefst 7,6 liter
  • Door de SYNC-functie is het eten in beide kookvakken precies tegelijk klaar
  • 6 kookprogramma’s: Airfry, Max crisp, Roast, Bake, Dehydrate en Reheat

Nadelen Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL

  • Er worden geen grillroosters meegeleverd, alleen twee bakplaten
  • ?

Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Koken was nog nooit zo gemakkelijk, lekker en gezond met deze Dubbele Airfryer, die hogere temperaturen, verbeterde tijd- en temperatuurcontrole en een enorm grote capaciteit combineert! De Ninja AF300EU Airfryer XXL is een airfryer met twee onafhankelijke kookzones, waardoor je twee verschillende recepten tegelijkertijd kunt koken. Denk hierbij aan één bak met friet en één bak met snacks, of één met groenten en één met aardappeltjes. Door de ingebouwde timer zijn deze etenswaren ook nog eens op exact hetzelfde moment klaar. In de inhoud van 7,6 liter maak je gemakkelijk eten voor het hele gezin of jou en je vrienden! Bovendien is deze Ninja airfryer als beste getest door de Consumentenbond. 

Veelgestelde vragen over de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL

Uiteraard moet je de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL - Twee Kookvakken - 7.6 Liter - 2400 Watt - Dual Zone Technologie .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!