1. Ninja
  2. Ninja Foodi Airfryer XXL

Ninja Foodi Airfryer XXL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

210 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Ninja Foodi Airfryer XXL ? Hieronder geven we je een volledige Ninja Foodi Airfryer XXL - 5.2 Liter - 6 Kookprogramma's - Grijs/Zwart - AF160EU review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Ninja Foodi Airfryer XXL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1000 gram frites Grote heteluchtfriteuse Bakplaat inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Ninja Foodi Airfryer XXL

  • 6 kookprogramma’s: Airfry, Max crisp, Roast, Bake, Dehydrate en Reheat
  • Grote inhoud van 5,2 liter, genoeg om eten voor een gezin in te bereiden
  • Inclusief vaatwasmachinebestendige keramisch gecoate frituurpan en bakplaat

Nadelen Ninja Foodi Airfryer XXL

  • Er wordt geen grillrooster meegeleverd
  • ?

Ninja Foodi Airfryer XXL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Ninja Foodi Airfryer XXL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Met de Ninja AF160EU Airfryer zet jij de meest fantastische gerechten op tafel, zonder ook maar een scheutje olie toe te voegen!  

Veelgestelde vragen over de Ninja Foodi Airfryer XXL

Uiteraard moet je de Ninja Foodi Airfryer XXL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Ninja Foodi Airfryer XXL , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Ninja Foodi Airfryer XXL . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Ninja Foodi Airfryer XXL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Ninja Foodi Airfryer XXL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Ninja Foodi Airfryer XXL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Ninja Foodi Airfryer XXL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Ninja Foodi Airfryer XXL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Ninja Foodi Airfryer XXL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Ninja Foodi Airfryer XXL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Ninja Foodi Airfryer XXL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Ninja Foodi Airfryer XXL - 5.2 Liter - 6 Kookprogramma's - Grijs/Zwart - AF160EU .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!