1. Bosch
  2. Bosch EasyAquatak 120.

Bosch EasyAquatak 120.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch EasyAquatak 120. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Bosch EasyAquatak 120.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

06008A7901

Gewicht

4 kg

Hoogte

35 cm

Breedte

38 cm

Diepte

18 cm

Omschrijving van Bosch EasyAquatak 120.

De Bosch EasyAquatak 120 is een betrouwbare waterstraal voor al je kleine schoonmaakklussen. De druk van het water is gemakkelijk in te stellen, waardoor deze waterstraal geschikt is voor verschillende toepassingen. De lange spuitlans zorgt voor een comfortabel werken, zonder dat je de hele tijd hoeft te bukken. Doordat er voldoende ruimte is voor accessoires, slangen en kabels, blijft alles netjes opgeruimd. Je kunt de EasyAquatak 120 bijvoorbeeld gebruiken om je auto, fiets of tuinmeubelen schoon te spuiten. Ook bij hevig vuil hoef je geen zorgen te maken, want de druk van het water is eenvoudig aan te passen en je kunt de waterstraal dus precies afstellen naar jouw klus.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus kunt afstellen. De bediening op de spuitlans maakt het eenvoudig om de waterdruk aan te passen. De draagbare hogedrukreiniger is gemakkelijk mee te nemen naar een andere locatie.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, rioolslang, tuinslang en wasborstel.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyAquatak 120.

Bosch EasyAquatak 120. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 35 cm
Breedte 38 cm
Diepte 18 cm

Bedenk van te voren of Bosch EasyAquatak 120. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4 kg.

Bosch EasyAquatak 120. is op de markt gebracht door Bosch EasyAquatak 120. en heeft als fabrikantcode: 06008A7901.

Bosch EasyAquatak 120. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Bosch EasyAquatak 120. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers