1. Bosch
  2. Bosch UniversalAquatak 135.

Bosch UniversalAquatak 135.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch UniversalAquatak 135. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Bosch UniversalAquatak 135.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

06008A7C00

Gewicht

5 kg

Hoogte

78 cm

Breedte

32 cm

Diepte

32 cm

Omschrijving van Bosch UniversalAquatak 135.

De Bosch UniversalAquatak 135 is de perfecte hogedrukreiniger voor zowel kleine als grote reinigingsklussen. Hij heeft een maximaal vermogen van 135 bar en een maximaal waterdebiet van 420 liter per uur. Dit maakt de reiniger geschikt voor het schoonmaken van voertuigen, tuinmeubilair en ook voor het verwijderen van hardnekkige vuilresten. Met de bijgeleverde 3-in-1 mondstuk kun je de waterstraal aanpassen aan je klus. Er is een vlakke, puntige en roterende straal beschikbaar. Daarnaast is de waterdruk van de reiniger ook regelbaar. Dit stelt je in staat om de straal aan te passen bij kwetsbare oppervlakken. De handgreep van de hogedrukreiniger is inschuifbaar en daardoor gemakkelijk op te bergen. Let op: er wordt geen tuinslang bijgeleverd. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 12,7 millimeter (1/2"). Kortom, met de Bosch UniversalAquatak 135 heb je altijd een krachtige reiniger bij de hand voor al je reinigingsklussen.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees met een extra krachtige waterstraal en een waterfilter voor het verwijderen van vuil uit het water als standaard meegeleverd. De regelbare waterdruk stelt je in staat om de waterdruk perfect op de reinigingsklus af te stellen. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, rioolslang en wasborstel.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalAquatak 135.

Bosch UniversalAquatak 135. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 78 cm
Breedte 32 cm
Diepte 32 cm

Bedenk van te voren of Bosch UniversalAquatak 135. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 5 kg.

Bosch UniversalAquatak 135. is op de markt gebracht door Bosch UniversalAquatak 135. en heeft als fabrikantcode: 06008A7C00.

Bosch UniversalAquatak 135. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Bosch UniversalAquatak 135. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers