1. Bosch
  2. Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

F016800611

Gewicht

4 kg

Hoogte

35 cm

Breedte

38 cm

Diepte

18 cm

Omschrijving van Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

De Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit is een krachtige hogedrukreiniger waarmee je kleinere klusjes makkelijk kunt uitvoeren. De werkdruk van 120 bar is meer dan genoeg om de auto, motor, terras of schutting te reinigen, zonder dat je lak beschadigd. In combinatie met de meegeleverde accessoires uit de Home & Car kit, kun je de waterstraal zo instellen dat je je lak beschermt. De EasyAquatak 120 is 2 meter langer dan de EasyAquatak 110, waardoor je wat meer bewegingsruimte hebt. Er is een speciale opbergruimte waar je kleinere accessoires gemakkelijk in kunt opbergen. Let er op dat je geen tuinslang meegeleverd krijgt; hiervoor heb je een tuinslang met een diameter van 12,7 millimeter (1/2") nodig. Met de Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit kun je kleinere schoonmaakklussen makkelijk uitvoeren, zonder krassen op je lak.

Pluspunten
  • Je kunt diverse schoonmaakklussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en spuitlans. De instelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de druk optimaal aanpast aan de schoonmaakklus. De hogedrukspuit is draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk meenemen naar een andere locatie.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 35 cm
Breedte 38 cm
Diepte 18 cm

Bedenk van te voren of Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4 kg.

Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. is op de markt gebracht door Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. en heeft als fabrikantcode: F016800611.

Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers