1. Bosch
 2. Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch Fontus GEN II (zonder accu). en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

Merk

Bosch

Fabrikantcode

06008B6102

Gewicht

9,5 kg

Hoogte

64,5 cm

Breedte

39,5 cm

Diepte

32 cm

Omschrijving van Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

De Bosch Fontus GEN II (zonder accu) is de ideale hogedrukreiniger voor het schoonmaken van tuinmeubilair. De watertank van 15 liter maakt het mogelijk om 3 tuinstoelen tegelijk schoon te spuiten. De werkdruk van 20 bar maakt het mogelijk om terrassen tot 25 vierkante meter te reinigen. Met de vier spuitpatronen en een instelbare waterdruk, verwijder je zowel lichte als hardnekkige vlekken. Ook kun je de hogedrukspuit gemakkelijk verplaatsen door je tuin of werkplaats dankzij de stevige wielen en de uitschuifbare handgreep. Bovendien heeft de hogedrukreiniger een handige opbergruimte voor de kleinere accessoires. Let wel op, dat er geen tuinslang meegeleverd wordt met de hogedrukreiniger. Om deze hogedrukreiniger te gebruiken heb je een tuinslang nodig met een diameter van 12,7 millimeter (1/2") en een lengte tussen de van 2 meter en 20 meter. Met de Bosch Fontus GEN II (zonder accu) heb je een krachtige en eenvoudig te bedienen hogedrukreiniger.

Pluspunten
 • De hogedrukreiniger werkt op een accu, waardoor je ook op plekken zonder stopcontact kunt werken

  .

  Je kunt diverse reinigingsklussen klaren met de meegeleverde wasborstel en waterfilter

  .

  Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, vuilfrees, rioolslang en tuinslang.

Veelgestelde vragen over Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

Bosch Fontus GEN II (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 64,5 cm
Breedte 39,5 cm
Diepte 32 cm

Bedenk van te voren of Bosch Fontus GEN II (zonder accu). een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 9,5 kg.

Bosch Fontus GEN II (zonder accu). is op de markt gebracht door Bosch Fontus GEN II (zonder accu). en heeft als fabrikantcode: 06008B6102.

Bosch Fontus GEN II (zonder accu). is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Bosch Fontus GEN II (zonder accu). aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers