1. Bosch
 2. Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

F016800611

Gewicht

5 kg

Hoogte

78 cm

Breedte

32 cm

Diepte

32 cm

Omschrijving van Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

Met de Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home krijg je een compleet pakket met een hogedrukreiniger, een terrasreiniger, een wasborstel en een 3-in-1 mondstuk. Dit pakket is ideaal voor het reinigen van je auto, fiets, tuinmeubelen en terras. Met het 3-in-1 mondstuk heb je altijd de juiste straal voor jouw klus. De waterdruk is regelbaar, waardoor je de straal op je klus kunt afstellen. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat de straal de lak van je motorfiets beschadigt. Met de handgreep op de hogedrukreiniger is deze makkelijk te verplaatsen en neemt hij minder ruimte in bij het opbergen. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd. Hiervoor heb je een tuinslang nodig met een diameter van 12,7 millimeter (1/2"). Met de Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home verander je in no-time je tuin, auto of terras in een schone, verzorgde omgeving.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en spuitmond meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus kunt afstellen

  .

  Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • Er wordt geen tuin- of rioolslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 78 cm
Breedte 32 cm
Diepte 32 cm

Bedenk van te voren of Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 5 kg.

Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. is op de markt gebracht door Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. en heeft als fabrikantcode: F016800611.

Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers