1. Bosch
  2. Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit.

Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

061599262C

Gewicht

7,9 kg

Hoogte

73,5 cm

Breedte

37 cm

Diepte

33 cm

Omschrijving van Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit.

Met de Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit kun je al je voertuigen schoonmaken. Met deze krachtige hogedrukreiniger kun je zelfs hardnekkig vuil verwijderen. De 135 bar en de 7 meter lange hogedrukslang maken deze set geschikt voor grote reinigingsklussen. De handgreep is uitschuifbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen en verplaatsen. Bovendien krijg je een extra schoonmaakset meegeleverd, dus je kunt direct aan de slag. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd. Hiervoor heb je een tuinslang nodig met een diameter van 12,7 millimeter (1/2") en een lengte tussen de 2 en 20 meter. Met de Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit kun je al je voertuigen en tuinpaden moeiteloos schoonmaken.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen klaren met de meegeleverde terrasreiniger, wasborstel, waterfilter en spuitlans. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor. Dankzij de wielen beweeg je de hogedrukreiniger gemakkelijk.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger is niet voorzien van een regelbare waterdruk, waardoor je de waterdruk niet kunt aanpassen aan de specifieke klus.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit.

Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 73,5 cm
Breedte 37 cm
Diepte 33 cm

Bedenk van te voren of Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 7,9 kg.

Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit. is op de markt gebracht door Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit. en heeft als fabrikantcode: 061599262C.

Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Bosch UniversalAquatak 135 + Car kit. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers