1. Tefal
  2. Tefal Actifry Genius FZ7600

Tefal Actifry Genius FZ7600 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Nee

Max. temperatuur

220 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Tefal Actifry Genius FZ7600? Hieronder geven we je een volledige Tefal Actifry Genius FZ7600 - Heteluchtfriteuse review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Tefal Actifry Genius FZ7600 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1200 gram frites Doseerlepel inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Tefal Actifry Genius FZ7600

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Tefal Actifry Genius FZ7600

  • ?
  • ?

Tefal Actifry Genius FZ7600 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Tefal Actifry Genius FZ7600 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De gezonde en makkelijke manier om van je favoriete recepten te genieten De Tefal ActiFry Genius heteluchtfriteuse is uitgerust met slimme functies en geavanceerde technologie; het resultaat is een gezonde en gemakkelijke manier om van gerechten te genieten, terwijl je absolute controle en gemak ervaart. Je hoeft niet tussentijds te schudden of het bakproces in de gaten te houden, dankzij de 'Dual Motion Technology' die ervoor zorgt dat je eten gelijkmatig bereid wordt door middel van hete lucht en de automatisch draaiende pendelarm.  

Veelgestelde vragen over de Tefal Actifry Genius FZ7600

Uiteraard moet je de Tefal Actifry Genius FZ7600 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Tefal Actifry Genius FZ7600, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Tefal Actifry Genius FZ7600. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Tefal Actifry Genius FZ7600 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Tefal Actifry Genius FZ7600 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Tefal Actifry Genius FZ7600 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Tefal Actifry Genius FZ7600 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Tefal Actifry Genius FZ7600 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Tefal Actifry Genius FZ7600 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Tefal Actifry Genius FZ7600 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Tefal Actifry Genius FZ7600 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Tefal Actifry Genius FZ7600 - Heteluchtfriteuse .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!