1. Tefal
  2. Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058

Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058? Hieronder geven we je een volledige Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 2-in-1 heteluchtfriteuse review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1200 gram frites Grote heteluchtfriteuse Grillrooster inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058

  • 8 geïntegreerde automatische programma's
  • Voorzien van een timer
  • Inclusief grillrooster voor het bereiden van onder andere vleeswaren

Nadelen Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058

  • het receptenboek is alleen online te bezichtigen
  • ?

Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Tefal Easy Fry & Grill Precision De veelzijdige 2-in-1 oplossing voor gezond frituren en perfect grillen. Altijd al gedroomd van een gezonde heteluchtfriteuse en grill in één? Tefal heeft de oplossing! 

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058

Uiteraard moet je de Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Tefal Easy Fry Grill Precision EY5058 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 2-in-1 heteluchtfriteuse .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!