1. Tefal
  2. Tefal Easy Fry EY4018

Tefal Easy Fry EY4018 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Tefal Easy Fry EY4018 ? Hieronder geven we je een volledige Tefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Tefal Easy Fry EY4018 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 800 gram frites Grote heteluchtfriteuse Grillrooster inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Tefal Easy Fry EY4018

  • Met temperatuurinstellingen tussen de 80 en 200 graden
  • Met 8 verschillende automatische programma's
  • Met een timer die tot 60 minuten kan worden ingesteld en geluidssignaal

Nadelen Tefal Easy Fry EY4018

  • Zonder warmhoudfunctie
  • ?

Tefal Easy Fry EY4018 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Tefal Easy Fry EY4018 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Tefal Easy Fry EY4018 is de gezondere oplossing voor jouw dagelijkse knapperige, gefrituurde gerechten gemaakt met een Tefal airfryer. Frituur, bak, grill en braad jouw favoriete ingrediënten met weinig tot geen olie. De '3D Air Pulse Technology' zorgt voor een cyclonische stroom van hetelucht en draagt bij aan een onweerstaanbare knapperige buitenkant en zachte binnenkant van ieder ingrediënt.  

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry EY4018

Uiteraard moet je de Tefal Easy Fry EY4018 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Tefal Easy Fry EY4018 , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Tefal Easy Fry EY4018 . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Tefal Easy Fry EY4018 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Tefal Easy Fry EY4018 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Tefal Easy Fry EY4018 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Tefal Easy Fry EY4018 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Tefal Easy Fry EY4018 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Tefal Easy Fry EY4018 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Tefal Easy Fry EY4018 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Tefal Easy Fry EY4018 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Tefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!