1. Tefal
  2. Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill

Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill? Hieronder geven we je een volledige Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill - 9-in-1 heteluchtfriteuse review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 700 gram frites Grote heteluchtfriteuse Inclusief timer: Ja

Voordelen Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill

  • De capaciteit van 11 liter is geschikt voor maximaal 6 porties
  • Met 8 automatische programma's
  • Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Nadelen Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill

  • Beschikt niet over een ontdooi functie
  • ?

Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Tefal Easy Fry FW5018 - heteluchtfriteuse is een handige all-in-one machine met maar liefst 9 functies: frituren, bakken, bakken met hetelucht, braden, grillen, roosteren, rotisserie, voedsel drogen en een opwarmfunctie​. Met deze heteluchtfriteuse bereid je olie vrij de lekkerste gerechten, dankzij de 8 automatische programma's (frites, kip, vlees, vis, pizza, cake, drogen, grill). De veelzijdige accessoires en grote capaciteit zijn perfect voor het bereiden van verschillende recepten en bieden variatie in de keuken. De nauwkeurige temperatuurregeling voor uitstekende resultaten zorgt. Met de handige timer weet je precies wanneer je bereiding klaar is. Het apparaat is eenvoudig te reinigen, de losse onderdelen zijn namelijk vaatwasmachinebestendige, voor optimaal bakplezier. 

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill

Uiteraard moet je de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill - 9-in-1 heteluchtfriteuse .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!