1. Tefal
  2. Tefal Easy Fry Compact EY3018

Tefal Easy Fry Compact EY3018 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Tefal Easy Fry Compact EY3018? Hieronder geven we je een volledige Tefal Easy Fry Compact EY3018 - Heteluchtfriteuse review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Tefal Easy Fry Compact EY3018 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 400 gram frites Grillrooster inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Tefal Easy Fry Compact EY3018

  • Deze mini heteluchtfriteuse bereidt tot 2 porties
  • Ideaal voor kleine huishoudens
  • Makkelijk schoon te maken in de vaatwasmachine

Nadelen Tefal Easy Fry Compact EY3018

  • Niet geschikt voor grote hoeveelheden in een keer
  • ?

Tefal Easy Fry Compact EY3018 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Tefal Easy Fry Compact EY3018 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Met de Tefal Easy Fry Compact Heteluchtfriteuse kan je perfect voor 2 personen gerechten bereiden. Hierdoor is hij ideaal voor studenten, stellen en kleine huishoudens. Zelfs de kleinste huishoudens kunnen nu dus gezond frituren. Het compacte formaat zorgt ervoor dat hij in elke keuken goed past. Er is weinig tot geen olie nodig om ingrediënten heerlijk en gezond te frituren. De zes automatische programma's voor frites, snacks, grillen, roosteren, vis en bakken zorgen voor extra gebruiksgemak.  

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry Compact EY3018

Uiteraard moet je de Tefal Easy Fry Compact EY3018 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Tefal Easy Fry Compact EY3018, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Tefal Easy Fry Compact EY3018. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Tefal Easy Fry Compact EY3018 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Tefal Easy Fry Compact EY3018 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Tefal Easy Fry Compact EY3018 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Tefal Easy Fry Compact EY3018 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Tefal Easy Fry Compact EY3018 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Tefal Easy Fry Compact EY3018 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Tefal Easy Fry Compact EY3018 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Tefal Easy Fry Compact EY3018 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Tefal Easy Fry Compact EY3018 - Heteluchtfriteuse .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!