1. Klikaanklikuit
  2. KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack.

KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack.

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70197

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Diepte: 4,9 cm

Omschrijving van KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack.

Het duo pack KlikAanKlikUit ZSDR-850 rookmelders biedt je de flexibiliteit om de rookmelders alleen te laten werken of deze te koppelen aan producten met een KlikAanKlikUit Bridge. Door de gratis te downloaden app op je smartphone te installeren, ontvang je notificaties wanneer de (CR123A) batterij vervangen moet worden of wanneer de sensor niet meer volledig functioneert. Bij een detectie zal er binnenshuis een geluid weerklinken van 85 dB. Ook kan je makkelijk 1 keer per maand via de testschakelaar testen of de rookmelders nog goed werken. De KlikAanKlikUit ZSDR-850 rookmelders hebben een modern design en zijn zeer betrouwbaar. Eenmaal geïnstalleerd, zal je rustig kunnen slapen met de wetenschap dat je huis beschermd wordt tegen brandgevaar. Bovendien zijn de rookmelders ook nog eens stof- en vochtbestendig, waardoor je er zeker van bent dat ze altijd goed blijven werken.

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen van brandgevaar via de Trust app als je de rookmelders aan een basisstation koppelt. De rookmelders werken op batterijen en zijn daardoor draadloos en overal te plaatsen. Koppel de rookmelders aan IFTTT om ze te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Zonder brug of basisstation zijn de slimme functies van de rookmelders niet te gebruiken. Deze batterij van de rookmelders heeft een kortere levensduur dan rookmelders met 5 of 10 jaar batterijen. Rookmelders detecteren alleen rook, geen koolmonoxidegas of hitte.

Veelgestelde vragen over KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack.

KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 6 cm
  • Breedte 6 cm
  • Diepte 4,9 cm

KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is 70197.

Het alarmsignaal van KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack. heeft een sterkte van 85 dB.

KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack. kopen bij de volgende webshop.

Bekijk ook andere brandveiligheid