1. Klikaanklikuit
  2. KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack.

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70197

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Diepte: 4,9 cm

Omschrijving van KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack.

De rookmelders uit het 5-pack KlikAanKlikUit ZSDR-850 bieden een betrouwbare oplossing voor je brandveiligheid. De rookmelders zijn speciaal ontworpen om te functioneren zonder dat je een versterker, centrale of andere aanvullende apparatuur nodig hebt. Daarnaast kunnen de rookmelders worden gekoppeld aan producten met de KlikAanKlikUit Bridge. Door de gratis app te installeren op je smartphone ontvang je meldingen van de rookmelders over het hele huis. Wanneer de (CR123A) batterij vervangen moet worden en de sensor niet meer volledig functioneert, krijg je hierover een melding. Bij een detectie weerklinkt er binnenshuis een geluid van 85 dB, zodat je in iedere situatie op de hoogte bent. Verder bevat het 5-pack naast de rookmelders ook een testknop, waarmee je 1 keer per maand kunt controleren of de rookmelders nog goed werken. Zo weet je zeker dat je huis optimaal beschermd is tegen brand.

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen van brandgevaar via de Trust-app, als je de rookmelders koppelt aan een basisstation. De rookmelders werken op batterijen, waardoor ze draadloos en overal te plaatsen zijn. Koppel de rookmelders aan IFTTT om ze te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Zonder brug of basisstation kunnen de slimme functies van de rookmelders niet worden gebruikt

    .

    Deze batterij van de rookmelders heeft een kortere levensduur dan rookmelders met 5 of 10 jaar batterijen. De rookmelders detecteren alleen rook en geen koolmonoxidegas of hitte.

Veelgestelde vragen over KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 6 cm
  • Breedte 6 cm
  • Diepte 4,9 cm

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is 70197.

Het alarmsignaal van KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack. heeft een sterkte van 85 dB.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 5-pack. kopen bij de volgende webshop.

Bekijk ook andere brandveiligheid