1. Klikaanklikuit
  2. KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder.

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70197

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Diepte: 4,9 cm

Omschrijving van KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder.

Kies het gerustzinnende gevoel van de KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder. Met dit pakket is je huis uitgerust met de beste rookmelders en koolmonoxidemelders. Met behulp van de KlikAanKlikUit Bridge kun je de melders aan elkaar koppelen, waardoor je in meerdere kamers waarschuwingen krijgt wanneer er rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd. Met de bijbehorende app kun je eenvoudig de status van de melders controleren en ontvang je meldingen wanneer het nodig is om de batterijen te vervangen of als er een storing optreedt in de sensoren. Wanneer er brand of koolmonoxide wordt gedetecteerd, zal er een geluid van 85 dB worden afgespeeld. Test daarom elke maand via de testschakelaar of de melders nog goed werken. Creëer een geruststellende sfeer in je huis met de KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder. Kies voor geruststelling met de KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder. Met dit pakket heb je de beste rookmelders en koolmonoxidemelders in huis. Koppel de melders met de KlikAanKlikUit Bridge voor meldingen in meerdere kamers bij rook of koolmonoxide detectie. Via de bijbehorende app krijg je meldingen over de status van de melders, zoals wanneer je de batterijen moet vervangen of als er storingen optreden. Bij rook of koolmonoxide detectie zal er een geluid van 85 dB worden afgespeeld. Test elke maand of de melders goed werken met de testschakelaar. Kies voor het gerustzinnende gevoel met de Kl.

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen via de Trust app als je de melders aan een basisstation koppelt. De melders werken op batterijen, waardoor ze draadloos en overal te plaatsen zijn. Koppel de melders aan IFTTT om ze te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Zonder brug of basisstation zijn de slimme functies van de melders niet bruikbaar. De batterij van deze rookmelders heeft een kortere levensduur dan rookmelders met 5 of 10 jaar batterijen.

Veelgestelde vragen over KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 6 cm
  • Breedte 6 cm
  • Diepte 4,9 cm

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is 70197.

Het alarmsignaal van KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder. heeft een sterkte van 85 dB.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 4-pack + Koolmonoxidemelder. kopen bij de volgende webshop.