1. Klikaanklikuit
  2. KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70323

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 4,9 cm

Breedte: 6 cm

Diepte: 6 cm

Omschrijving van KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge biedt je een veilige manier om je huis te beveiligen tegen brand en schadelijke gassen. De twee rookmelders en koolmonoxidemelder samen met de bijgeleverde Smart Bridge zorgen samen voor een betrouwbare waarschuwingssignalering. De Smart Bridge is eenvoudig te koppelen met de melders, die vervolgens naar meerdere plekken in huis geplaatst kunnen worden. Wanneer er brand of een gevaarlijk gas wordt gedetecteerd, ontvang je via de app op je smartphone een notificatie. Ook krijg je een melding als de batterijen vervangen moeten worden of als de sensor niet meer volledig functioneert. Bij detectie van rook of koolmonoxide wordt er binnenshuis een geluid van 85 dB geproduceerd, zodat je ook meteen luide waarschuwing krijgt. Om er zeker van te zijn dat de melders nog correct werken, is het aan te raden om 1 keer per maand een test uit te voeren met behulp van de testschakelaar. Zo ben je altijd goed voorbereid op noodsituaties.

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen van brandgevaar via de Trust-app. De rookmelders werken op batterijen en zijn daardoor draadloos en overal te plaatsen. Koppel de rookmelders aan IFTTT zodat ze samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • De batterijen van de rookmelders hebben een kortere levensduur dan rookmelders met 5 of 10 jaar batterijen.

Veelgestelde vragen over KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 4,9 cm
  • Breedte 6 cm
  • Diepte 6 cm

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is 70323.

Het alarmsignaal van KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. heeft een sterkte van 85 dB.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) Duo Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. kopen bij de volgende webshop.