1. Klikaanklikuit
  2. KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70323

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 4,9 cm

Breedte: 6 cm

Diepte: 6 cm

Omschrijving van KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

Met dit KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge heb je altijd de beste bescherming tegen brand en gevaarlijk gas. Met de Smart Bridge kun je de rookmelders en koolmonoxidemelder met elkaar koppelen, zodat je op meerdere locaties in huis kunt horen of er brand of gas ontstaat. Met de app op je smartphone krijg je realtime meldingen bij detectie van rook of koolmonoxide en word je ook herinnerd als de batterij vervangen moet worden of als de sensor niet meer volledig functioneert. Voor extra zekerheid klinkt er bij detectie een geluid van 85 dB binnen in de woning. Je kunt 1 keer per maand de melders testen met de testschakelaar om te controleren of ze nog goed werken. Kortom, met dit pakket ben je altijd goed beschermd!

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen van brandgevaar via de Trust app. Je ontvangt meldingen van brandgevaar via de Trust-app. De rookmelders werken op batterijen en zijn daardoor draadloos en overal te plaatsen. De rookmelders functioneren op batterijen, waardoor ze draadloos en op elke locatie geïnstalleerd kunnen worden. Koppel de rookmelders aan IFTTT zodat ze met je andere slimme apparaten samenwerken. Koppel de rookmelders aan IFTTT, zodat ze samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • De batterij van de rookmelders heeft een korter levensduur dan rookmelders met 5 of 10 jaar batterijen.

Veelgestelde vragen over KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 4,9 cm
  • Breedte 6 cm
  • Diepte 6 cm

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is 70323.

Het alarmsignaal van KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. heeft een sterkte van 85 dB.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 4-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. kopen bij de volgende webshop.