1. Klikaanklikuit
  2. KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack.

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70197

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Diepte: 4,9 cm

Omschrijving van KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack biedt de beste bescherming tegen ongewenste rook- en hitteontwikkeling. De rookmelders uit het 3-pack kunnen als stand-alone gebruikt worden, maar ze kunnen ook worden gekoppeld aan producten met een KlikAanKlikUit Bridge. Installeer de gratis app op je smartphone en ontvang notificaties via de app op je smartphone. Bij detectie weerklinkt er binnenshuis een geluid van 85 dB. Via de app ontvang je ook een melding als de batterijen (CR123A) vervangen moeten worden en als de sensor niet meer volledig functioneert. Test de rookmelder maandelijks met de testschakelaar om te controleren of de rookmelder goed werkt. De rookmelders uit het 3-pack zijn geschikt voor een gebruiksduur van 3 jaar. Voel je veilig en beschermd met de rookmelders uit het KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack.

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen van brandgevaar via de Trust app als je de rookmelders aan een basisstation koppelt. De rookmelders werken op batterijen en zijn daardoor draadloos en overal te plaatsen. Koppel de rookmelders aan IFTTT om ze te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Zonder brug of basisstation zijn de slimme functies van de rookmelders niet bruikbaar. Deze batterij van de rookmelders heeft een kortere levensduur dan rookmelders met 5 of 10 jaar batterij. De rookmelders detecteren alleen rook, geen koolmonoxidegas of warmte.

Veelgestelde vragen over KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 6 cm
  • Breedte 6 cm
  • Diepte 4,9 cm

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is 70197.

Het alarmsignaal van KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack. heeft een sterkte van 85 dB.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack. kopen bij de volgende webshop.

Bekijk ook andere brandveiligheid