1. Klikaanklikuit
  2. KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder.

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70197

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Diepte: 4,9 cm

Omschrijving van KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder.

Met de KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder heeft u een betrouwbare beveiliging voor uw huis. De rookmelders en de koolmonoxidemelder zijn eenvoudig te koppelen aan een KlikAanKlikUit Bridge. Op deze manier bent u altijd op de hoogte wanneer er brand of gevaarlijk gas wordt gedetecteerd. U ontvangt een melding op uw smartphone via de app zodra er rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd. Ook krijgt u een melding wanneer de batterij vervangen moet worden of als de sensor niet meer volledig functioneert. Als de melders een detectie registreren, klinkt er binnenshuis een alarm van 85dB. Om er zeker van te zijn dat de melders goed werken, is het aan te raden om 1 keer per maand een test uit te voeren met de testschakelaar. Met de KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder bent u verzekerd van een betrouwbare beveiliging voor uw huis. Met de KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder voelt u zich veilig in uw eigen huis. Door de melders eenvoudig te koppelen aan een KlikAanKlikUit Bridge, bent u altijd op de hoogte van eventuele brand of gevaarlijk gas. U ontvangt een melding op uw smartphone via de app bij detectie van rook of koolmonoxide. Ook krijgt u een melding wanneer de batterij vervangen moet worden of als de sensor niet meer volledig functioneert. Als de melders een detectie registreren, klinkt er binnenshuis een alarm van 85dB. Om er zeker van te zijn dat de melders goed werken,.

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen via de Trust app nadat je de melders hebt gekoppeld aan een basisstation. De melders werken op batterijen, zijn draadloos en kunnen overal worden geplaatst. Koppel de melders aan IFTTT om ze te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Zonder brug of basisstation zijn de slimme functies van de melders niet bruikbaar. De batterij van deze rookmelders heeft een kortere levensduur dan rookmelders met 5 of 10 jaar batterijlevensduur.

Veelgestelde vragen over KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 6 cm
  • Breedte 6 cm
  • Diepte 4,9 cm

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is 70197.

Het alarmsignaal van KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder. heeft een sterkte van 85 dB.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder (3 jaar) 3-pack + Koolmonoxidemelder. kopen bij de volgende webshop.