1. Klikaanklikuit
  2. KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

5/5

Je moet er niet aan denken om brand in je woning te hebben. Zonder koolmonoxidemelder zijn de gevolgen niet te overzien. Ga daarom voor veiligheid en bekijk KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.. Ontdek wat voor voordelen dit voor jou betekent en schaf het eenvoudig en snel aan via de button hieronder.

Specificaties KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70323

Garantie

2 jaar

Sterkte alarmsignaal

85 dB

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Soort batterij

Standaard batterijen

Afmetingen

Hoogte: 4,9 cm

Breedte: 6 cm

Diepte: 6 cm

Omschrijving van KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

Met het KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge heb je de perfecte samenwerking tussen verschillende melders in je huis. Door het pakket te koppelen aan de meegeleverde Smart Bridge, krijg je meldingen op je smartphone bij detectie van rook of koolmonoxide. Ook bevat het pakket een batterij die tot 3 jaar meegaat en een testschakelaar waarmee je de melders een keer per maand kunt testen. Bij een detectie weerklinkt er binnenshuis een geluid van 85 dB, waardoor je direct gewaarschuwd wordt. Met het KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge weet je zeker dat je altijd beschermd bent tegen brand en gevaarlijk gas. Niet alleen ontvang je meldingen op je smartphone, je hoort het geluid binnenshuis ook als er brand of gevaarlijk gas gedetecteerd wordt. Daarnaast is er geen vervanging nodig en ben je makkelijk op de hoogte wanneer de batterij vervangen moet worden of als de sensor niet meer volledig functioneert. Geniet van deze optimale samenwerking!

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen van brandgevaar via de Trust-app. De rookmelders werken op batterijen en zijn daardoor draadloos en op elke plek te plaatsen. Koppel de rookmelders aan IFTTT zodat ze samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • De batterijen van de rookmelders hebben een kortere levensduur dan rookmelders met 5 of 10 jaar batterijen.

Veelgestelde vragen over KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 4,9 cm
  • Breedte 6 cm
  • Diepte 6 cm

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. heeft 2 jaar garantie. De fabricantcode is 70323.

Het alarmsignaal van KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. heeft een sterkte van 85 dB.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. heeft als type stroomvoorziening Accu / batterij en is een Standaard batterijen.

Je kunt KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) 3-Pack + Koolmonoxidemelder + Smart Bridge. kopen bij de volgende webshop.