1. XXL
  2. Airfryer XXL – Eden ED-7012

Airfryer XXL - Eden ED-7012 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Airfryer XXL - Eden ED-7012? Hieronder geven we je een volledige Airfryer XXL - Eden ED-7012 - Heteluchtfriteuse XXL – Inhoud: 6 liter – Digitale bediening - Braden, grillen, bakken, roosteren én frituren tot 80% minder vet - 1400gr friet review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Airfryer XXL - Eden ED-7012 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 500 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Airfryer XXL - Eden ED-7012

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Airfryer XXL - Eden ED-7012

  • ?
  • ?

Airfryer XXL - Eden ED-7012 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Airfryer XXL - Eden ED-7012 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel? De Eden ED-7012 Digital Air Fryer maakt het dankzij de heteluchttechnologie mogelijk om te bakken, braden, roosteren, grillen of te frituren zonder het gebruik van olie. Met deze 6 L Digital Airfryer, met een diameter van wel 26 centimeter, heb je dankzij de digitale bediening supersnel de lekkerste snacks op tafel staan. Zonder toevoeging van vet of olie heb je niet alleen een gezondere maaltijd, maar ook minder geurtjes! Met zijn digitale bediening, 6 liter volume en stoere behuizing is het echt aanwinst op je keukenapparatuur.  

Veelgestelde vragen over de Airfryer XXL - Eden ED-7012

Uiteraard moet je de Airfryer XXL - Eden ED-7012 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Airfryer XXL - Eden ED-7012, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Airfryer XXL - Eden ED-7012. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Airfryer XXL - Eden ED-7012 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Airfryer XXL - Eden ED-7012 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Airfryer XXL - Eden ED-7012 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Airfryer XXL - Eden ED-7012 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Airfryer XXL - Eden ED-7012 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Airfryer XXL - Eden ED-7012 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Airfryer XXL - Eden ED-7012 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Airfryer XXL - Eden ED-7012 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Airfryer XXL - Eden ED-7012 - Heteluchtfriteuse XXL – Inhoud: 6 liter – Digitale bediening - Braden, grillen, bakken, roosteren én frituren tot 80% minder vet - 1400gr friet .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!