1. XXL
  2. MOA Airfryer

MOA Airfryer review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

220 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de MOA Airfryer ? Hieronder geven we je een volledige MOA Airfryer - PerfectFry Double - XXL 9L - Dubbele Airfryer - Twee kookvakken - 2 x 4.5L - PFD5B review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze MOA Airfryer ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1500 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen MOA Airfryer

  • Groot temperatuurbereik van 50 tot 220C
  • 6 functies (hetelucht frituren & braden, roosteren, bakken, opwarmen, ontdooien)
  • Twee kookvakken met een totale inhoud van 9 liter (2 x 4,5 L)

Nadelen MOA Airfryer

  • 8 kilogram
  • ?

MOA Airfryer productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de MOA Airfryer een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Met de MOA PFD5 dubbele airfryer tover je in een handomdraai de krokantste en lekkerste producten op tafel. Dankzij het grote temperatuurbereik bereid je elk product naar perfectie. En met de dubbele bak zijn je snacks en frietjes altijd tegelijk klaar!  

Veelgestelde vragen over de MOA Airfryer

Uiteraard moet je de MOA Airfryer en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je MOA Airfryer , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de MOA Airfryer . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste MOA Airfryer kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie MOA Airfryer aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De MOA Airfryer gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online MOA Airfryer handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de MOA Airfryer graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie MOA Airfryer aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de MOA Airfryer van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze MOA Airfryer review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de MOA Airfryer - PerfectFry Double - XXL 9L - Dubbele Airfryer - Twee kookvakken - 2 x 4.5L - PFD5B .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!