1. XXL
  2. Bestron XXL Heteluchtfriteuse

Bestron XXL Heteluchtfriteuse review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Bestron XXL Heteluchtfriteuse? Hieronder geven we je een volledige Bestron XXL Heteluchtfriteuse, met PrepAir-technologie en timerfunctie, 4 liter, 1.300 watt, kleur: Koper review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Bestron XXL Heteluchtfriteuse ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1 gram frites Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Bestron XXL Heteluchtfriteuse

  • Eenvoudige reiniging: vaatwasmachinebestendig, frituurmand en -houder
  • Ideaal voor 4 personen
  • Veiligheid dankzij oververhittingsbeveiliging en hittebestendige behuizing

Nadelen Bestron XXL Heteluchtfriteuse

  • Maxlimaa 1 kg frites per keer bakken
  • ?

Bestron XXL Heteluchtfriteuse productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Bestron XXL Heteluchtfriteuse een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Trendy hetelucht friteuse (4 l) voor het voedingsbewust frituren van krokante, knapperige frites, kroketten, sappige snacks, vlees, groenten of vis. PrepAir-technologie voor vet- en olievrij koken, frituren en bakken met snel circulerende hete lucht zonder nare luchtjes in de keuken. Ideaal voor 4 personen en max. 1 kg frites, eenvoudige temperatuurinstelling tot 200 °C en 30 minuten timer met eindsignaal, automatische uitschakeling wanneer de mand wordt verwijderd. Veiligheid dankzij oververhittingsbeveiliging en hittebestendige behuizing, eenvoudige reiniging: vaatwasmachinebestendig, frituurmand en -houder met antiaanbaklaag, kabellengte: 70 cm. Leveringsomvang: 1 Bestron PrepAir hetelucht friteuse, incl. receptenboek, Copper Collection, 1.300 watt, afmetingen: 32x26x25 cm, gewicht: 5 kg, materiaal: kunststof, kleur: zwart/koper, AAF7003CO 

Veelgestelde vragen over de Bestron XXL Heteluchtfriteuse

Uiteraard moet je de Bestron XXL Heteluchtfriteuse en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Bestron XXL Heteluchtfriteuse, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Bestron XXL Heteluchtfriteuse. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Bestron XXL Heteluchtfriteuse kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Bestron XXL Heteluchtfriteuse aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Bestron XXL Heteluchtfriteuse gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Bestron XXL Heteluchtfriteuse handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Bestron XXL Heteluchtfriteuse graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Bestron XXL Heteluchtfriteuse aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Bestron XXL Heteluchtfriteuse van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Bestron XXL Heteluchtfriteuse review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Bestron XXL Heteluchtfriteuse, met PrepAir-technologie en timerfunctie, 4 liter, 1.300 watt, kleur: Koper .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!